Dr. Mihaela Bilic: cele mai bune sfaturi de slăbire VIDEO by CSID

Dr. Mihaela Bilic dezvăluie care sunt secretele slăbirii şi ale menţinerii greutăţii, fără diete sau regimuri alimentare extreme, în cartea "Am mâncat. O fi păcat?".

Dr. Mihaela Bilic, unul dintre cei mai cunoscuţi medici nutriţionişti din România, a lansat recent o nouă carte dedicată tuturor celor care vor să-şi construiască o relaţie echilibrată cu obiceiurile alimentare, cu mâncarea şi să adopte o viziune relaxată asupra tot ceea ce înseamnă poftele, tentaţii alimentare şi echilibrul nutriţional din viaţa de zi cu zi.

Unul dintre primele sfaturi ale medicului nutriţionist este să spunem stop războiului cu măncarea. Apoi, este de mare folos să ne ferim de tot felul de diete şi regimuri alimentare absurde, care pot da rezultate, dar pe care nu le putem respecta pe termen lung. Mai multe amănunte despre ce înseamnă o viaţă alimentară echilibrată şi cu adevărat eficace puteţi afla din interviul video realizat la editura Curtea Veche.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Mihaela Bilic - Medic primar diabet, nutriţie şi boli metabolice
Mihaela Bilic este unul dintre cei mai apreciați și căutați nutriționiști din țară. De profesie medic, ea a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, în anul 1996. Și-a efectuat rezidenţiatul în Secţia de Diabet şi Boli de Nutriţie a Spitalului ...
citește mai mult