Dr. Cristina Teodorescu: estetica ginecologică

Dr. Cristina Teodorescu, medic specialist obstetrică-ginecologie, explică pe larg procedurile din estetica ginecologică, precum laserul și terapiile PRP.

Procedurile din estetica ginecologică sunt tot mai solicitate și de femeile din România. Unul dintre medicii care le aplică este și dr. Cristina Teodorescu, medic specialist obstetrică-ginecologie.

Medicul ne-a explicat pe larg în interviul video în ce constau intervențiile din estetica ginecologică și care sunt beneficiile pentru persoanele care apelează la acestea.

„În primul rând, noi ne propunem să le redăm femeilor siguranța de sine. Aceasta pentru că problemele ginecologice care pot apărea în decursul vieții le afectează nu numai din punct de vedere medical, cât și psihic. E foarte important să ne simțim bine în propria piele, iar estetica ginecologică reușește să rezolve problemele care țin de partea emoțională, psihică a unei femei. În plus, estetica ginecologică poate rezolva și disfuncțiile care apar odată cu trecerea timpului sau ca urmare a evenimentelor care pot apărea în viața noastră” spune dr. Cristina Teodorescu.

Unul dintre beneficiile procedurilor din estetica ginecologică este îmbunătățirea calități vieții sexuale. Aceste proceduri s-au adăugat în ultimii ani binecunoscutelor exerciții Kegel. Este vorba atât despre proceduri estetice non invazive care folosesc laserul, dar și despre terapiile cu PRP (plasmă îmbogățită cu plachete). Terapia PRP are drept indicație disfuncțiile sexuale, dar și pierderea troficității țesuturilor din sfera genitală.

„În ceea ce privește laserul, noi îl recomandăm doamnelor care suferă de atrofie vaginală. În cazul atrofiei, mucoasa vaginală devine mai uscată, mai friabilă, nu se mai lubrifiază corespunzător. Ne așteptăm ca 80 la sută dintre femeile intrate la menopauză să sufere de această problemă pe care laserul o poate rezolva” adaugă medicul Cristina Teodorescu.

Mai multe amănunte despre intervențiiel estetice din sfera genitală oferă în interviul video medicul Cristina Teodorescu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Cristina Teodorescu - Medic specialist obstetrică-ginecologie
Dr. Cristina Teodorescu este medic specialist în Obstetrică-Ginecologie cu experiență în intervenții si manevre chirurgicale obstetricale si ginecologice, urmărirea sarcinii si patologie ginecologică în cadrul Medicover. Experiență Medic Specialist Obstetrica Ginecologie Medic ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Medic specialist obstetrică-ginecologie
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult