Dr. Bogdan Guşanu: tratamentul disfuncţiei erectile cu unde de şoc VIDEO By CSID

Dr. Bogdan Guşanu, medic primar urolog în cadrul Medicover, explică modul cum funcţionează cel mai nou tratament al disfuncţiei erectile, tratamentul cu unde de şoc.

Disfuncţia erectilă reprezintă o problemă frecventă în cadrul bărbaţilor, iar printre cauzele acestei tulburări se numără fumatul, excesul de alcool, diverse afecţiuni vasculare, endocrine sau problemele psihologice. Primul pas în rezolvarea disfuncţiei erectile îl reprezintă vizita la medicul urolog, specializat în tulburări de erecţie.

Acesta va orienta pacientul către o serie de teste şi investigaţii care pot evidenţia cauza disfuncţiei erectile. La ora actuală, această problemă de sănătate sexuală are mai multe rezolvări, iar una de ultimă oră este tratamentul cu unde de şoc. În ce constă această terapie disponibilă în cadrul clinicilor Medicover, explică pe larg în interviul video dr. Bogdan Guşanu, medic primar urolog în cadrul Medicover!

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici