Cum să slăbești cu ceai: pastila de dietă

Află cum poți integra consumul de ceai în curele de slăbire.
  • Publicat:

Vrei să slăbești cât mai repede? Atunci, consumă zilnic ceai. Nu te aștepta să mănânci orice și oricând și să slăbești datorită unui ceai.

Dar vestea bună este că vei slăbi garantat dacă înlocuiești cu un ceai verde sucurile dulci sau cafelele cu mult zahăr și frișcă!

De asemenea, vei crea un context ideal pentru ca orice dietă să funcționeze pentru că ceaiul are cofeină. Aceasta poate stimula accelera arderea grăsimilor. Aici mă refer la ceaiul verde.

Apoi, există ceaiuri care pot accelera eliminarea lichidelor stagnante. Vei slăbi dacă scapi de retentia de apă! Cele mai bune ceaiuri pentru așa ceva sunt cele de păpădie, coada-calului, pătrunjel, ienupăr, hibiscus, păducel, chimen și negrilică.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Redactor-şef
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult