Cum să scapi de celulită

Află cum poți scăpa de celulită chiar în confortul casei tale. Da, aspectul de coajă de portocală poate fi combătut cu următoarea rețetă.
  • Publicat:

Celulita este o reală provocare pentru multe femei. Peste 90% dintre femei se confruntă cu această problemă, dar din fericire aspectul de coajă de portocală poate fi combătut sau chiar ameliorat. Odată cu înaintarea în vârstă, celulita poate fi mai proeminentă, dar cu un stil de viață sănătos, putem reda elasticitatea și fermitatea pielii. Ce crezi? Poți face acest lucru chiar în confortul casei tale. Află cum să scapi de celuită cu o rețetă super simplă.

Cum să scapi de celulită

În primul rând, ai nevoie de sport, pentru că activitatea fizică poate reduce grăsimea din corp. Exercițiile de aerobic și cele cu greutăți pot fi de mare ajutor pentru că arzi grăsimea și tonifiezi musculatura.

Nu uita de masaj! Masajul cu peria uscată sau scrub-urile te pot ajuta să reduci aspectul de coajă de portocală. Elimini celulele moarte și pui circulația sangvină în mișcare și astfel promovezi procesul de detoxifiere.

La fel de importantă este și dieta. Fără o dietă echilibrată nu poți obține rezultatele dorite și astfel te vei confrunta nu doar cu kilogramele în plus, ci și cu aspectul neplăcut al pielii.

Hidratarea este esențială indiferent de perioada anului. Cei doi litri de apă pe zi nu trebuie să-i consumi doar în sezonul cald, ci permanent.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult