Andreea Antonescu: despre autoizolare şi ce va fi după pandemie VIDEO

Dacă vrei să ştii cum s-a descurcat Andreea Anonescu în izolare, alături de fiica ei, dar şi la ce visează după 15 mai, citeşte acest interviu video cu vedeta.

Mulţi dintre noi numără zilele până la ridicarea stării de urgenţă şi îşi fac planuri, reţinute ce-i drept, dar măcar se pot gândi la ce vor face în starea de alertă.

Andreea Antonescu ne-a povestit despre ce îşi doreşte cel mai mult să facă după 15 mai, dar şi cum şi-a petrecut cele 2 luni de izolare, cât de vigilentă a fost cu dezinfectarea obiectelor, ce activităţi a făcut cu fetiţa ei, Sienna, dar şi cât de mult s-a bucurat să conducă pentru prima oară după această perioadă.

Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt deja 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea ... citește mai mult
Raluca Neagu
Raluca Neagu

Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.

citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică