Prof. Corina Obadă: activităţi pentru copii în izolare VIDEO

Pentru că acum copiii nu merg la şcoală şi nici nu pot ieşi din casă, întrebarea este cum îşi pot consuma energia într-un mod constructiv. Iată câteva exemple.
  • Publicat:
  • Actualizat:

La începutul perioadei de izolare noi, părinţii, aveam destule idei: de la a citi cărţi, la tot felul de joculeţe şi activităţi alături de copii. Acum, după mai mult de o lună de stat în case, nu prea mai avem idei. Corina Obadă, profesor şi consilier de dezvoltare personală, ne-a mai oferit câteva idei de activităţi de făcut cu copiii, activităţi care să ne ajute să obţinem acea binemeritată stare de bine. 

Profesorul Corina Obadă susţine că micile activităţi făcute împreună pot deveni mici ritualuri care să ne ajute să ne simţim bine şi să împlinească nevoile psihologice de afecţiune ale celor mici.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Psiholog
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult