Mihai Avădanei, psiholog „Salvaţi copiii”: reguli de parenting în izolare VIDEO

Sunt 6 săptămâni de când unii părinţi muncesc de acasă, dar îi şi pregătesc pe copii pentru şcoala on line, îi supraveghează la lecţii sau fac împreună activităţi.

Pandemia a pus părinţi şi copii într-o situaţie nemaiîntâlnită: aceea de a sta împreună, dar şi de a munci (părinţii) şi a frecventa şcoala on line (copiii). E nevoie de reguli şi de disciplină într-o astfel de perioadă? Sau de toleranţă şi înţelegere? Sau şi de una şi de alta? Ne răspunde la acest tip de întrebări, psihologul Mihai Avădanei de la „Salvaţi copiii” care oferă în acest interviu şi câteva idei de cum putem fi împreună, dar şi cu activităţile fiecăruia, cu afecţiune, armonie şi înţelegere. De care avem atâta nevoie în această perioadă nesigură.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Mihai Avădanei - Psihopedagog şi terapeut în formare în terapii comportamentale şi cognitive
Mihai Avădanei este Psihopedagog, terapeut în formare în terapii comportamentale şi cognitive. Experienţa de lucru anterioară cu copii şi adolescenţi care se confruntă cu o gamă largă de dificultăţi de adaptare, tulburări comportamentale, tulburări pervazive de dezvoltare, trăsături ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Psihopedagog şi terapeut în formare în terapii comportamentale şi cognitive
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult