Prof. Corina Obadă: cum ne ajutăm copiii la cursurile on line VIDEO

Copiii sunt deja plictisiţi de atâta stat în casă, iar de curând lecţiile on-line au devenit obligatorii. Or în astfel de condiţii, e greu să îi motivăm.

Suntem în izolare socială de mai mult de o lună de zile, copiii nu merg la şcoală, însă, acum este obligatoriu să urmeze cursurile on-line. Pentru că nu sunt întotdeauna motivaţi şi nu au energie, dar şi pentru că sunt în situaţia ciudată de a „merge la şcoală” de acasă, devine dificil să urmeze cursurile şcolare desfăşurate on-line.

Corina Obadă, profesor şi consilier de dezvoltare personală ne împărtăşeşte câteva sfaturi despre motivarea copiilor, despre cum îi putem ajuta să îşi menţină atenţia, dar şi care sunt anumite reguli de parenting în izolare. Astfel, veţi afla din interviu dacă este important să avem un orar bine stabilit, dacă le dăm sau nu voie copiilor să negocieze sau nu perioadele de pauză şi joacă.

 

Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt peste 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd ... citește mai mult
Raluca Neagu
Raluca Neagu

Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.

citește mai mult