Anca Bucur, Miss Fitness Universe: despre a doua sarcină şi regulile unui stil de viaţă sănătos VIDEO

Anca Bucur a câştigat de şase ori titlul "Miss Fitness Universe" şi ne-a povestit cum decurge a doua sarcină şi care au fost provocările în perioada pandemiei.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Anca Bucur este unul dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi sportivi ai României: a câştigat de 6 ori titlul „Miss Fitness Universe”, unul dintre premii fiind câştigat la 9 luni după ce l-a născut pe Rareş, băieţelul ei.

Acum, Anca este însărcinată a doua oară şi se pregăteşte să nască în curând o fetiţă. La fel ca toate femeile însărcinate în timpul padendemiei, şi Anca şi-a luat toate măsurile de precauţie pentru a se proteja de coronavirus. În plus, Anca şi-a păstrat stilul de viaţă sănătos, care presupune multă mişcare şi o alimentaţie sănătoasă. Am stat de vorbă prin Skype cu Anca despre viaţa în timpul pandemiei şi despre provocările pe care le implică misiunea de părinte!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Redactor-şef
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult