Anca Țurcașiu, în formă maximă la 50 de ani

Anca Țurcașiu ne-a vorbit pe larg în cadrul CSID.RO Live despre regimul de viață care o ajută să se mențină în formă.
20.02.2021 | Beatrice Osanu

Anca Țurcașiu este una dintre femeile care ne demonstrează tuturor că putem fi în formă maximă, indiferent de vârstă. Însă trebuie să avem grijă de noi, chiar dacă avem gene bune. Iar grija pentru sănătate și frumusețe începe cu fiecare alegere pe care o facem. Astfel, dieta echilibrată, sportul, relaxarea, hidratarea și odihna pot face minuni dacă nu ne abatem de la ele.

Pe tot parcursul verii, mi-am făcut un program de sport și m-am ținut de el. Dar e adevărat că îți trebuie o anumită disciplină, o anumită rigoare să faci asta. Formarea mea ca profesie este una în care există aceste lucruri foarte bine puse la punct. Un actor trebuie să fie foarte disciplinat. Altfel, nu ai cum să faci această meserie, spune Anca Țurcașiu.

În cadrul intervenției din emisiunea CSID.RO Live, Anca Țurcașiu ne-a vorbit și despre puterea complimentelor.

Eu țin un curs de arta conversației, bune maniere și ținută în societate. Și le spun elevilor mei că cele mai importante în ceea ce privește comunicarea sunt zâmbetul și complimentele. Este atât de frumos să găsești ceva pentru care să complimentezi o persoană și să o și faci din tot sufletul, cu drag, cu bucurie. Și este în același timp frumos să primești și să și știi cum să primești un compliment, ne-a mărturisit Anca Țurcașiu.

Cât despre motivație, actrița ne-a declarat că există un truc care funcționează mereu atunci când avem tendința să renunțăm la obiceiurile bune, așa cum sunt exercițiile fizice. Aflați care este acesta din interviul video!