„Vom avea grijă de băiatul tău”. O tânără mămică a decedat la scurt timp după ce a născut. Ce s-a întâmplat cu ea

Tânără de 26 de ani, moartă la câteva ore după ce a născut, în UK
  • Publicat:

O tânără de 26 de ani din UK s-a stins din viață la doar câteva ore după ce a devenit mamă pentru prima dată. Emily Lockley a avut o sarcină normală, dar a murit imediat după ce a născut un bebeluș perfect. Ce s-a întâmplat cu ea? 

A decedat la scurt timp după ce a născut

Emily Lockley, în vârstă de 26 de ani, a născut pe data de 6 februarie 2024 un băiețel sănătos. Din păcate, femeia care nu avea avea probleme de sănătate, ar fi suferit un anevrism pulmonar și a decedat la câteva ore după ce a devenit mamă pentru prima dată.

Tânăra a avut o „sarcină perfect normală”, iar micuțul ei, Harley, s-a născut la termen. Emily a născut prin cezariană, dar la câteva ore distanță a decedat. Cauza exactă a morții ei nu a fost încă stabilită, dar familia sa crede că de vină ar fi un anevrism pulmonar. Apropiații sunt șocați de moartea ei, mai ales că își dorea enorm să-și țină bebelușul în brațe.

Citește și: Drama unei mame căreia i-a murit fiul la o săptămână după ce medicii l-au trimis acasă cu antibiotic: „Sunt șocată! O ecografie Doppler i-ar fi salvat viața”

Ce spune familia tinerei

„Ea a visat să devină mamă toată viața. Emily și-a ținut băiețelul atât de în siguranță și a vorbit zilnic despre cât de entuziasmată era să aibă în sfârșit viața la care visa. Nu a avut nicio afecțiune medicală, înainte sau în timpul sarcinii, așa că, după cum vă puteți imagina, acest lucru a fost un șoc imens pentru noi toți.

Nimeni nu te pregătește vreodată pentru ceva atât de îngrozitor. Era foarte frumoasă, în interior și în exterior. Ca familie, suntem într-un șoc total, deoarece Emily a avut o sarcină perfect normală”, a declarat sora ei, Chloe Stokes, scrie The Sun. 

Citește și: Acuzații de malpraxis la Spitalul de Urgență din Constanța. O femeie a decedat, după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit

Bebelușul se află acum la tatăl lui și la mama lui Emily, Tracey Wootton: „Emily, vom avea grijă de minunatul tău băiat Harley și îi vom transmite dragostea pe care o vei trimite din ceruri”, a declarat și mama fetei.

Sursa foto: Facebook Emily Lockley

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân