Varianta americană a sarmalelor

Dacă nu vrei să-ţi petreci ore bune din viaţă în faţa unei oale cu sarmale, experţii americani în cooking îţi oferă o alternativă: foi de viţă umplute cu carne de vită şi brânză de capră.
Varianta americană a sarmalelor

Dacă nu vrei să-ţi petreci ore bune din viaţă în faţa unei oale cu sarmale, experţii americani în cooking îţi oferă o alternativă: foi de viţă umplute cu carne de vită şi brânză de capră.

Cumpără 150 de grame de carne tocată slabă de vită şi pune-o 5 minute la foc într-un vas non aderent. Scurge grăsimea, apoi combină carnea cu 2 linguri de ulei de măsline, 100 de grame de brânză de capră, cimbru, busuioc, rozmarin (de preferinţă proaspete), pătrunjel, sare, piper şi zeamă de lămâie.

Umple câteva foi de viţă cu acest amestec, după ce în prealabil ai pus pe fiecare frunză puţină brânză de capră. Unge pacheţelele cu ulei de măsline, apoi pune-le circa 2 minute pe grătar. Consumă-le calde şi bucură-te de cea mai rapidă reţetă care se apropie de sarmale.

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex