Uleiul din nucă de cocos face miracole pentru pielea uscată

Ai auzit bine! Cocosul nu este doar un fruct exotic pe care să îl savurezi într-o zi călduroasă de vară, ci poate fi şi un duşman de temut al pielii sensibile şi uscate. Femeile din toată lumea, în special cele care locuiesc în regiunile tropicale, folosesc cocosul ca remediu natural pentru păstrarea moliciunii pielii, pentru catifelarea şi hidratarea intensivă a acesteia.
Uleiul din nucă de cocos face miracole pentru pielea uscată

Ai auzit bine! Cocosul nu este doar un fruct exotic pe care să îl savurezi într-o zi călduroasă de vară, ci poate fi şi un duşman de temut al pielii sensibile şi uscate.

Femeile din toată lumea, în special cele care locuiesc în regiunile tropicale, folosesc cocosul ca remediu natural pentru păstrarea moliciunii pielii, pentru catifelarea şi hidratarea intensivă a acesteia.

Aceste efecte antiaging sunt datorate conţinutului crescut de antioxidanţi şi a acizilor graşi esenţiali.

Folosind zilnic produse pe bază de ulei de cocos vei avea o piele întinerită, elastică, ferită de pericolele ridurilor de expresie, şi vei fi tot timpul protejată de efectele negative ale radicalilor liberi prin acţiunea protectoare a lipidelor din acest fruct spectaculos.

 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Cristina Tănase Damian: despre prezența tatălui la naștere