Trucuri prin care parfumul persistă mai mult timp

Desigur, toate femeile au în colecţia personală cel puţin 2-3 parfumuri preferate, însă niciodată nu sunt pe deplin mulţumite de rezistenţa acestuia pe parcursul zilei. Pentru a te bucura de mirosul parfumului tău favorit mai mult timp, încearcă următoarele trucuri.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Trucuri prin care parfumul persistă mai mult timp

Desigur, toate femeile au în colecţia personală cel puţin 2-3 parfumuri preferate, însă niciodată nu sunt pe deplin mulţumite de rezistenţa acestora pe parcursul zilei.

Pentru a te bucura de mirosul parfumului tău favorit mai mult timp, încearcă următoarele trucuri.

Înainte să te dai cu parfum, aplică puţină loţiune fără parfum pe piele, ca să nu iasă un amalgam de mirosuri. Pielea mai grasă reţine mirosul pentru mai mult timp. Aplică puţină vaselină cosmetică pe încheietura mâinii. Va avea acelaşi efect.

Nu ţine parfumul în dulapul din baie sau pe marginea chiuvetei, deoarece umiditatea şi căldura excesivă îi pot  diminua proprietăţile olfactive. În schimb, ţine sticluţa preferată cu parfum în locuri răcoroase şi ferite de lumină, poate chiar în frigider.

Aplică parfumul imediat după ce ai ieşit de la duş. Pielea astfel hidratată va reţine pentru mai mult timp mirosul parfumului şi nici nu vei avea probleme precum hainele pătate.

Nu freca încheieturile după ce aplici parfum pentru că astfel notele de bază vor dispărea rapid iar tu nu te vei mai bucura de mireasma preferată mult timp.

Dacă vrei ca părul tău să capete mirosul parfumului preferat, nu te da direct pe păr cu el pentru că rezultatul va fi o podoabă capilară uscată şi cu aspect deteriorat, ci aplică parfum pe peria de păr. Părul va fi discret parfumat, fără a produce daune.

Atunci când îţi cumperi un parfum, aşteaptă câteva minute până când se usucă pe mână pentru a-ţi da seama de mirosul său.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și ...
citește mai mult
Recomandare video
Alergia la ambrozie: diagnostic și tratament