Transformarea incredibilă a unui obez într-un bărbat perfect

Britanicul Mike Waudby, în vârstă de 31 de ani, era supraponderal acum un an şi jumătate, când a luat decizia să-şi schimbe radical viaţa. Mike ajunsese să cântărească 210 kilograme. De vină pentru kilogramele acumulate în exces au fost, în opinia bărbatului, mâncatul la ore nepotrivite, consumul zilnic de alcool (obişnuia să bea minimum 6 beri pe zi şi o sticlă de whiskey).
Transformarea incredibilă a unui obez într-un bărbat perfect

Britanicul Mike Waudby, în vârstă de 31 de ani, era supraponderal acum un an şi jumătate, când a luat decizia să-şi schimbe radical viaţa.

Mike ajunsese să cântărească 210 kilograme.  De vină pentru kilogramele acumulate în exces au fost, în opinia bărbatului, mâncatul la ore nepotrivite şi consumul zilnic de alcool (obişnuia să bea minimum 6 beri pe zi şi o sticlă de whiskey).

A avut chiar o tentativă de sinucidere după ce un grup de fete i-au spus într-un bar că e “dezgustător”, dar şi-a revenit şi a hotărât să îşi transforme radical viaţa. În doar 18 luni a slăbit de la 210 la 90 kg şi a devenit antrenor de fitness şi un adevărat magnet pentru femei, care îl strigă acum “Mr. Muscles”.

Noul lui corp, plin de muşchi şi pătrăţele, l-a obţinut cu greu, după luni întregi de antrenamente în sufragerie, pe aparate de fitness comandate de pe internet şi cu o dietă potrivită.

“Mi-era frică şi ruşine să mă duc la sală, pentru că oamenii mă arătau cu degetul şi râdeau de mine pe stradă”, povesteşte bărbatul.

În cele 18 luni în care a slăbit aproximativ 114 kg, ajunsese să facă trei şedinţe de câte o oră de antrenamente pe zi.  Acum a devenit instructor autorizat de fitness, are o iubită şi se declară mulţumit de viaţa lui de acum.

“Faptul că am slăbit nu doar că mi-a arătat o altă parte de vieţii, ci mi-a dat o nouă viaţă”, spune el.

Mike Waudby

Sursa: mirror.co.uk

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
De ce ne trosnesc incheieturile?
De ce ne trosnesc incheieturile?
Cel mai nou articol Video:
Îmbunătățirea vieții sexuale prin sport. Cum ne ajută exercițiile kegel?