TOP-ul soţiilor de sportivi cu cele mai mari câştiguri pe Instagram

Iată un TOP al vedetelor cu cele mai mari câştiguri pe Instagram, toate soţii sau iubite ale sportivilor.
TOP-ul soţiilor de sportivi cu cele mai mari câştiguri pe Instagram
FOTO: profimediaimages.ro / TOP-ul soţiilor de sportivi cu cele mai mari câştiguri pe Instagram

Cu siguranţă fiecare dintre noi are numeroase curiozităţi legate de vieţile celebrităţilor de peste ocean. Probabil ne întrebăm cum arată viaţa lor de zi cu zi, ce activităţi practică, ce secrete de beauty au, ce probleme întâmpină şi cum sunt ele gestionate, cum este să fii iubita sau soţia unui sportive cunoscut în întreaga lume sau, de ce nu, care sunt câştigurile financiare. Ştim că social media a luat amploare, iar multe persoane câştigă destul de bine din activitatea lor în spaţiul online, printer care şi vedetele, acesta devenind un venit în plus.

Termenul ”WAGS” este folosit de britanici pentru a descrie soţiile şi iubitele sportivilor, iar lunar pe Google sunt 10.000 de căutări legate de stilul lor de viaţă şi alte curiozităţi. golfsupport.com a întocmit o listă a celor mai populare soţii şi iubite ale sportivilor, în funcţie de căutările şi interesele fanilor, iar astfel au descoperit şi cât câştigă lunar din postările de pe Instagram.

Cel mai bine plătite vedete pe Instagram

Shakira, soţia fotbalistului Gerard Pique se clasează pe primul loc în topul celor mai bine plătite soţii de sportivi, estimându-se că pe o singură postare pe Instagram câştigă £123,335. Aceasta este urmată de Victoria Beckham şi Gisele Bundchen. Cunoscută pentru imperiul pe care l-a creat în lumea modei dar şi pentru relaţia fascinantă pe care o are cu fostul fotbalist David Beckham, Victoria Beckham câştigă aproximativ £55,991 pe o postare pe Instagram, în timp ce Gisele Bundchen, soţia lui Tom Brady, câştigă aproximativ £31,819. În TOP 5 se clasează şi actriţa şi femaia de afaceri LaLa Anthony, soţia baschetbalistului Carmelo Anthony, care câştigă £20,009 pe o postare pe Instagram, în timp de cântăreaţa de origine americană, Carrie Underwood, care a cunoscut succesul după ce a câştigat al patrulea sezon American Idol în 2005, câştigă estimativ £18,910.

Vedete cu cele mai mici câştiguri pe Instagram

În topul celor mai mici câştiguri ale soţiilor şi iubitelor de sportivi, în urma postărilor de pe Instagram, se clasează:

  • Leila Lopes
  • Elisabeth Hasselbeck
  • Candice Romo
  • Elaine Fields
  • Carrie Prejean Boller

Leila Lopes, fostă Miss Angola 2010 şi Miss Universe 2011, căsătorită cu fostul jucător de fotbal american, Osi Umenyiora, câştigă în medie £868 în urma unei postări pe Instagram. Elisabeth Hasselbeck, fostă prezentatoare de televiziune câştigă undeva la £349, în timp ce Candice Romo, sora actorului Chace Crawford, cunoscut pentru rolul său din celebrul serial Gossip Girl, câştigă aproximativ £226 per postare. TOP-ul este completat de Elaine Fields, soţia fostului jucător de baschet Landry Fields, care câştigă £133 dintr-o singură postare, în timp ce modelul american şi fostă Miss California USA 2009, Carrie Prejean Boller, câştigă doar £43.

Recomandări: