Victoria Beckham, secretul pentru o piele luminoasă şi o detoxifiere uşoară

Victoria Beckham este una dintre vedetele care ne atrag atenţia pe covorul roşu datorită apariţiilor impecabile.
  • Publicat:
Victoria Beckham, secretul pentru o piele luminoasă şi o detoxifiere uşoară
FOTO: Hepta / Victoria Beckham, secretul pentru o piele luminoasă şi o detoxifiere uşoară

Deseori se întâmplă ca rutina de îngrijire a vedetelor sau secretele de frumuseţe să ne stârnească anumite curiozităţi. Pe covorul roşu admirăm nu doar rochiile fabuloase cu care îşi fac apariţia, ci şi trăsăturile deosebite evidenţiate cu ajutorul machiajului sau a tratamentelor de frumuseţe. Fiecare femeie are propria rutină de îngrijire, dar trebuie să recunoaştem că unele dintre ele au descoperit secretul frumuseţii şi arată absolut fantastic chiar şi la o vârstă înaintată.

Victoria Beckham este una dintre ele. Fosta cântăreaţă a formaţiei Spice Girls, în vârstă de 45 de ani, le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe Instagram secretul pentru un detox uşor. Designerul a folosit produsul Jasmine Tocos, o pudră din care formează o băutură destul de gustoasă, zice ea şi care promite o piele luminoasă, o detoxifiere uşoară a corpului, dar şi tonifierea musculaturii.

Din fericire, produsul este unul organic şi poate fi consumat fie ca desert, smoothie sau chiar în ceai şi alte shake-uri. De asemenea, ”secretul” soţiei lui David Beckham este bogat în Vitamina E, care de obicei se regăseşte în uleiuri, orez, grâu şi ovăz. De altfel, promite vindecarea rapidă a rănilor, dar şi recăpătarea elasticităţii pielii.

”Când eram mică, mama obişnuia să folosească capsule cu Vitamina E pe care le spărgea şi mi le aplica pe răni”, îşi aminteşte Victoria Beckham.

Vedeta este foarte atentă nu doar la rutina de îngrijire, în special în alegerea produselor cosmetice, ci şi la regimul alimentar pe care îl urmează şi care-i promite o siluetă de invidiat.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân