Tips-uri pentru picioare mai subţiri

Moda fustelor scurte de anul acesta nu oferă prea multe alternative în lipsa unor picioare subţiri şi tonifiate. Noi am aflat însă ce opţiuni există dacă vă supără depozitele în exces acumulate la nivelul membrelor inferioare:
  • Publicat:
  • Actualizat:
Tips-uri pentru picioare mai subţiri

Moda fustelor scurte de anul acesta nu oferă prea multe alternative în lipsa unor picioare subţiri şi tonifiate.

Noi am aflat însă ce opţiuni există dacă vă supără depozitele în exces acumulate la nivelul membrelor inferioare:
 

Săriţi coarda. Până nu se impacientează vecinii şi vă apostrofează pentru zgomotele produse, săriţi coarda cât de mult puteţi. Acesta este şi un bun exerciţiu cardio!
 

Faceţi genuflexiuni pe vârfuri. Da, ţineţi picioarele depărtate la nivelul umerilor, ridicaţi-vă pe vârfuri şi începeţi. Nu vă coborâţi prea mult, doar până când coapsele şi gambele formează împreună un unghi de aproximativ 45 de grade.
 

Alergaţi. Pe bandă sau în parc, alergările reprezintă unul dintre cele mai eficiente antrenamente pentru picioare frumoase.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”