Testează-ţi gratuit auzul!

În perioada 2 iunie-31 august, poţi beneficia gratuit de consultanţă de specialitate şi testare a auzului, în cadrul Programului Câştigă Viaţă.
  • Publicat:
Testează-ţi gratuit auzul!

În perioada 2 iunie-31 august, poţi beneficia gratuit de consultanţă de specialitate şi testare a auzului, în cadrul Programului Câştigă Viaţă.

Centrofarm îţi oferă posibilitatea să-ţi testezi gratuit auzul în una din cele 11 farmacii din Bucureşti – Galeriile Feeria; Auchan Titan; 13 Septembrie; Grand Arena; Glinka; Pajura; Olteniţei 1; Olteniţei 2; Perla; Basarabia; Universitate.

În urma testării, clienţii care sunt depistaţi cu probleme de auz vor fi direcţionaţi către un cabinet de specialitate şi vor primi un tichet de reducere în valoare de 300 lei pentru achiziţionarea oricărui tip de aparat auditiv din cabinetele de protezare auditivă Clarfon.

Serviciile gratuite de testare a auzului  constau în audiogramă – cea mai răspândită metodă de evaluare auditivă, şi audiometrie – test care măsoară pierderea de auz a pacientului şi oferă informaţii care, interpretate, contribuie la diagnosticare sau la alegerea unui aparat auditiv.

„Este important să diagnosticăm din timp problemele de sănătate ale sistemului auditiv, pentru a preîntâmpina probleme mai grave sau chiar iremediabile. Deşi de multe ori nu ne dăm seama de implicaţii, chiar şi muzica ascultată la volum ridicat în căşti sau în cluburi poate avea repercursiuni negative asupra noastră. Îi invităm, prin urmare, pe toţi clienţii noştrii să se programeze la aceste testări gratuite. Nu toate afecţiunile au simptome uşor sesizabile şi prevenţia este cel mai bun medicament.”, a declarat Mirela Moroşanu, director medical Centrofarm.

De asemenea, în perioada 1 iunie-31 iulie continuă campania de educare şi informare privind identificarea tipului de ten şi îngrijirea lui – „Centrofarm îţi pune tenul sub lupă”, care pune la dispoziţia clienţilor consultanţă de specialitate şi dermoanaliză – un test care stabileşte tipul de sensibilitate al pielii tale. Vei afla dacă tenul tău este cu predispoziţie alergică sau intolerant la anumite produse, dacă are cuperoză sau tendinţă de pigmentare neuniformă.

În plus, consilierul de specialitate îţi va oferi o soluţie de îngrijire sau, în funcţie de rezultatul dermoanalizei, te va îndruma către un cadru medical de specialitate.

Mai multe detalii despre cele două campanii poţi afla la Tel Verde 0800-07-03-07 (linia este activă de luni până vineri, între orele 09:00-18:00).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”