„Sporturile” casnice nu sunt chiar atât de eficiente

ctivităţile domestice sunt invers proporţionale cu aspectul suplu al persoanelor, oamenii având însă tendinţa să considere că treburile casnice îi ajută să slăbească, lucru neadevărat. În cadrul unui sondaj efectuat de cercetătorii de la Universitatea din Ulster, 4.500 de persoane au fost întrebate ce activităţi fizice au făcut cu o săptămână în urmă.
26.12.2013

Activităţile domestice sunt invers proporţionale cu aspectul suplu al persoanelor, oamenii având însă tendinţa să considere că treburile casnice îi ajută să slăbească, lucru neadevărat. În cadrul unui sondaj efectuat de cercetătorii de la Universitatea din Ulster, 4.500 de persoane au fost întrebate ce activităţi fizice au făcut cu o săptămână în urmă.

Femeile au avut o tendinţă mai mare de a considera activităţile casnice o formă de exerciţiu fizic, astfel încât, atunci când acestea au fost scoase din calcul, s-a constatat că doar 20% făceau suficientă mişcare.

Situaţia îngrijorătoare apare în contextul în care activităţile zilnice sunt promovate din ce în ce mai mult ca fiind benefice pentru sănătate.

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Obiceiuri proaste pentru spate
Obiceiuri proaste pentru spate
Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos
Recomandări: