SOIREES DE LA MODE 23 Memories, prezentarea de modă fără niciun spectator

SOIREES DE LA MODE 23 Memories, fără niciun spectator.
  • Publicat:
  • Actualizat:
SOIREES DE LA MODE  23 Memories, prezentarea de modă fără niciun spectator

Moda se adaptează, exploatează oportunităţile şi se reinventează permanent. Şi astfel SOIREES DE LA MODE  23 Memories s-a reinventat şi a avut loc la Sala “Le Colonnades” de la Athenee Palace Hilton în luna iunie …fără niciun spectator.

În cadrul acestei ediţii speciale s-au implicat designerii Claudia Rawlings, Aleha Toncea, Loredana Ciangau, Iuliana Robescu, Exordia by Artur Datcu (Premiul Elysee 2019), Alexandra Calafeteanu, Antonia Nae – câştigătoarea Premiului Elysee 2020, Natalia Vasiliev, Lia Aram by Anemona Stanchi, IE Clothing, Mitiliane Couture şi Studio Cabal care au creat minicolecţii îndrăzneţe, elegante şi feminine.

Cum a arătat prezentarea SOIREES DE LA MODE  23 Memories

Pe parcursul prezentării de modă avem parte de amintiri in ţesături,  piese monocrome, texturi elegante şi piese vestimentare care aduc un omagiu oamenilor importanţi care au inspirat câţiva creatorii de modă români.

Marilena Milcu, un excentric artist şi un profesionist de excepţie, a asigurat coloana sonoră unică, atemporală, intensă, axată pe sunetele grave şi magnifice ale violoncelului.  

Oricine poate fi inspirat, poate inspira ori căuta inspiraţia. Într-un format inedit şi complicat, SOIREES DE LA MODE  23 Memories este o ediţie specială, un show exclusiv în regim video, o nouă estetică dedicată oamenilor speciali care ne-au influenţat şi care nu mai sunt. Această ediţie eu o dedic mamei mele, cea care m-a susţinut permanent. Mulţumesc tuturor celor care s-au implicat pentru a realiza acest eveniment” a declarat Alin Gălăţescu, analist de modă şi creatorul conceptului SOIREES DE LA MODE .

Cine au fost persoanele care au inspirat cei 11 designerii prezenţi la SOIREES DE LA MODE  23? Excentricul designer britanic Alexander McQueen, Frida Kahlo, Oscar de la Renta, Zaha Hadid, Karl Lagerfeld, Victor Hugo şi romanul “Mizerabilii”, bunica sau prietena cea mai bună din liceu şi cei care au făcut atât de multe pentru cultura artistică.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”