Simona Halep, despre problemele cu anxietatea și sănătatea emoțională: Am vrut să renunț la tenis

  • Publicat:
Simona Halep, despre problemele cu anxietatea și sănătatea emoțională: Am vrut să renunț la tenis
Foto: Instagram

Simona Halep a vorbit despre sănătatea emoțională și problemele de anxietate cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Sportiva spune că s-a gândit să renunțe la tenis.

Tenismena, în vârstă de 32 de ani, și-a deschis sufletul în fața fanilor pe rețelele sociale unde a mărturisit că s-a confruntat cu anxietate.

„Aș vrea să vă țin la curent cu situația mea actuală, să mă gândesc la cum a decurs anul acesta, așa cum fac mereu, și să împărtășesc cu voi stările mele profunde”, începe Simona Halep mesajul publicat pe Facebook.

„În februarie am fost aproape să renunț la tenis pentru că nu au crezut că am îndeajuns de multă forță să revin în top 10. Am trecut prin multe momente de anxietate și am crezut că a venit momentul să mă opresc pentru că nu este sănătos emoțional”, spune sportiva.

Simona Halep, care a trecut printr-un divorț recent, precizează că norocul a venit atunci când a descoperit academia lui Patrick Mouratoglou care a ajutat-o să redescopere pasiunea pentru tenis și acum scopul ei este să ajungă în Top 10 WTA în următorul an.

Simona Halep nu va mai participa la competiții în 2022

Simona Halep a anunțat, de asemenea, după ce s-a operat la nas din cauza unor probleme respiratorii, că nu va mai participa la niciun turneu până la Australian Open.

Simona Halep și-a încheiat sezonul, deși românca se afla pe un loc calificabil la Turneul Campioanelor.

Pregătită din aprilie 2022 de Patrick Mouratoglou, Simona Halep e pe poziția a 8-a în WTA Race, dar a decis să nu mai lupte pentru calificarea la cea mai importantă competiție a finalului de sezon, scrie Gândul.ro.

Simona Halep a jucat 50 de meciuri în 2022, doar 11 au fost pierdute iar alte 39 adjudecate.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân