Simona Halep s-a vaccinat anti COVID-19: Mă simt mai în siguranță. E singura cale să scăpăm de pandemie

  • Publicat:

Simona Halep s-a vaccinat miercuri împotriva COVID-19, la Institutul Cantacuzino. Ea a declarat că se simte mai liniștită și „mai în siguranță”, vaccinarea fiind „singura cale să scăpăm de pandemie”.

Simona Halep a fost întâmpinată de comandantul Institutului, general de brigadă dr. Florin Oancea, președintele CNCAV, dr. Valeriu Gheorghiță, și vicepreședintele CNCAV, secretar de stat Andrei Baciu.

Sportiva româncă a decis să facă public actul medical și s-a lăsat fotografiată.

“Am venit cu sufletul deschis. Consider că este spre binele tuturor să ne vaccinăm!”, a spus Simona Halep.

Tenismena a adresat, de asemenea un mesaj de încurajare tuturor:

„Sunt bine, am avut un pic de emoţii. Îmi doream, dar, bineînţeles, că tot timpul am emoţii când se întâmplă ceva. Am venit cu sufletul deschis şi sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că este spre binele tuturor acest vaccin şi, de aceea, am şi hotărât să îl fac pentru că este bine pentru noi, pentru sănătate şi sper cât mai mulţi oameni să se vaccineze. Am primit flori. Mă bucur tare mult că am venit aici şi s-au ocupat foarte bine de mine şi le mulţumesc foarte mult”, a declarat Simona Halep, potrivit Digi24.

Simona Halep a trecut prin boala generată de virusul SARS-CoV-2 toamna trecută.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cristina Tudor - Redactor
Și-a început activitatea în jurnalismul online în redacția Digi24, în 2014, unde a petrecut câțiva ani buni. Acolo a redactat articole în toate domeniile, însă cu timpul a început să se contureze o predilecție către subiectele legate de sănătate, realizând inclusiv o campanie ce ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân