Simon a murit la două săptămâni după ce medicii și-au dat seama de ce era balonat, de fapt, și avea des grețuri

Bărbatul s-a stins din viață, după ce a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer.
  • Publicat:

Simon Atkins și-a pierdut viața, după ce medicii i-au pus un diagnostic dur: cancer de apendice. Din păcate, boala nemiloasă a fost descoperită prea târziu. 

Era tot timpul balonat, dar medicii au zis că este constipat

Simon Atkins, în vârstă de 46 de ani, se simțea tot mai umflat în burtă, dar doctorii l-au asigurat că era pur și simplu constipat și nu avea de ce să-și facă griji.I-au prescris laxative și i s-a spus că se va simți mai bine în câteva zile. Dar starea lui nu se ameliora deloc! De fiecare dată când mânca ceva vomita și slăbea pe zi ce trece tot mai mult.

În cele din urmă, Simon a fost diagnosticat cu cancer de apendice, dar pentru el era prea târziu. Bărbatul a mai trăit doar două săptămâni de la diagnosticul crunt.

Citește și: Povestea cutremurătoare a unei soliste celebre bolnavă de cancer. Trăiește cu teama că ar putea muri în orice clipă, așa că i-a dedicat ultima piesă fiului său

A fost în vacanță și nu a putut consuma băuturi și mâncare

Simon a observat pentru prima dată că ceva nu era în regulă cu el în octombrie 2023. A petrecut o vacanță în Tenerife alături de soția lui, Sara, și cei doi copii ai lor, Lucie, 13 ani, și Jacob 11 ani. Erau într-o stațiune all-inclusive, dar Simon nu a putut consuma nimic, pentru că se simțea tot mai balonat în burtă.

Pur și simplu nu era el însuși. În mod normal, tuturor le place puțină băutură și toată mâncarea gratuită, dar pur și simplu nu și-a dorit nimic. Se plângea că este balonat și se simțea constipat și avea un pic de reflux acid”, a povestit Sara, soția lui.

După ce s-au întors acasă, starea lui de sănătate s-a înrăutățit tot mai mult.

Soția lui Simon: „Părea însărcinat în nouă luni”

„Nu a fost niciodată bolnav. Nu a avut niciodată concediu medical în viața lui. Dar într-o zi a venit acasă cu motocicleta și nu și-a putut scoate bocancii din picioare, nu s-a putut apleca pentru că era atât de umflat. Părea însărcinat în nouă luni. Nu mânca mult, nu bea deloc, pur și simplu nu era el însuși”, a mai adăugat femeia, scrie The Sun. 

Neputând să-l vadă chinuindu-se și mai mult, Sara l-a dus pe Simon la medicul lor de familie, care i-a sugerat să încerce niște laxative.

A făcut-o, dar a continuat să se simtă rău, așa că au mers la alt medic.

„De fiecare dată când mergeam la alt medic ne spuneau: „Sunteți constipat, iată câteva laxative. Veți fi bine în câteva zile. Asta a durat cinci săptămâni”, a spus Sara.

Citește și: Cum a descoperit Dan Ciotoi că suferă de cancer: „Am ajuns acasă, aveam niște crampe abdominale puternice”

A fost diagnosticat prea târziu cu cancer de apendice

Apoi, la începutul lunii decembrie 2023, lucrurile au luat o adevărată întorsătură.

„Stătea întins în sufragerie și îi era foarte frig, deși în casă era cald. Slăbise foarte mult”, a mai spus Sara.

Sara și-a dus soțul la spitalul Leicester Royal Infirmary, unde au descoperit că acesta slăbise în jur de 12 kg în doar două luni. Medicii i-au făcut mai multe analize, iar vestea a picat ca un trăsnet pentru familia lor.

„M-am dus să-l văd și el a început să plângă. Nu l-am văzut niciodată plângând. El a spus doar: „Nu vreau să vă părăsesc pe tine și pe copii”, a mai precizat soția lui Simon.

În luna ianuarie, specialiștii au descoperit că suferă de cancer la apendice. Din păcate, pentru Simon era deja prea târziu. Avea metastaze și  la celelalte organe. La două săptămâni de la diagnostic s-a stins din viață. Acest tip de cancer afectează 1 din 500.000 de oameni.

Sursa foto: Facebook Sara Louise Atkins

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân