Povestea cutremurătoare a unei soliste celebre bolnavă de cancer. Trăiește cu teama că ar putea muri în orice clipă, așa că i-a dedicat ultima piesă fiului său

Șocant! O solistă celebră aflată pe patul de spital îi dedică ultima sa piesă fiului ei.
  • Publicat:

Ți se rupe sufletul! O tânără artistă din America, pe nume Cat Janice, se luptă cu o boală nemiloasă. De teamă că va muri în orice clipă, solista a lansat o ultimă piesă, pe care i-a dedicat-o fiului ei, în vârstă de 7 ani.

Povestea cutremurătoare a lui Cat Janice, solista care se luptă cu cancerul

Cat Jenice, o solistă din SUA, trece prin momente cumplite după ce în 2023 i-a recidivat cancerul. Tânăra de 31 de ani avea o carieră strălucită în industria muzicală, însă toate visurile i s-au năruit când a aflat că suferă de cancer.

În 2021, cântăreața a aflat că suferă de boala nemiloasă, dar a reușit să o învingă. „Tocmai trecusem peste COVID, așa că ganglionii limfatici erau foarte umflați, așa că… Nu m-am gândit la asta”, spunea ea în urmă cu 3 ani, într-un videoclip postat pe TikTok.

A fost diagnosticată cu sarcom

Din păcate, în 2023 a primit o veste dură. Cancerul îi recidivase, iar starea ei de sănătate s-a înrăutățit. Cat Jenice încearcă să rămână puternică pentru fiul ei, Loren. De altfel, ea a decis să lanseze o nouă piesă pentru băiatul său. Melodia lansată a devenit virală pe TikTok.

Anul trecut, cântăreața din Washington DC, a fost diagnosticată cu sarcom, o tumoră malignă destul de rară. La începutul acestui an, Cat anunța că boala cumplită a avansat, iar medicii i-au dat tratament acasă.

Citește și: Cum a descoperit Dan Ciotoi că suferă de cancer: „Am ajuns acasă, aveam niște crampe abdominale puternice”

Pe rețelele de socializare, ea a povestit fanilor că tumorile practic s-au triplat peste noapte”.

Cu ocazia zilei sale de naștere, care a avut loc pe 19 ianuarie, Cat Janice a lansat ”Dance You Outta My Head”.

I-a dedicat o piesă fiului său

„Sunt complet șocată. M-am trezit din cauza pompei medicale și s-a întâmplat să-mi verific telefonul pentru a fi martoră la acest miracol absolut al lui Dumnezeu, care mi-a salvat viața pentru câteva zile, pentru a-mi arăta puterea lui și stăpânirea incredibilă a păcii și a încrederii în viața mea.”, a scris artista pe Instagram.

Piesa a prins foarte bine la public: Vreau ca ultima mea melodie să aducă bucurie și distracție! Este tot ce mi-am dorit vreodată în lupta mea cu cancerul. Așa arată dragostea și puterea maternă”, a spus artista într-un videoclip de pe TikTok.

De asemenea, ea a anunțat că toate încasările din piesă vor merge direct către băiatul ei.

Sursa foto: Facebook Cat Janice

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being