„A deschis ochii înainte să fie incinerată” – O femeie de 52 de ani a înviat pe drumul spre crematoriu

Caz șocant în India.
  • Publicat:
„A deschis ochii înainte să fie incinerată” - O femeie de 52 de ani a înviat pe drumul spre crematoriu

O femeie de 52 de ani, care se presupunea că este moartă, a deschis ochii în timp ce era dusă spre crematoriu. Soţul ei a văzut-o când a clipit chiar înainte de a fi incinerată. 

O femeie de 52 de ani a deschis ochii înainte de a fi incinerată

Clipe de groază pentru o femeie de 52 de ani. Aceasta s-a trezit în sicriu în timp ce era pregătită pentru incinerare. Bujji Aamma a deschis ochii, spre șocul celor din jur, cu doar câteva secunde înainte de a fi arsă.

Femeia originară din Brahmapur, coasta de est a Indiei, fusese implicată într-un incendiu puternic, care i-a cuprins casa pe 1 februarie 2024. Ulterior, ea a fost transportată la Colegiul și Spitalul Medical MKCG pentru a primi îngrijiri medicale. Pentru că familia sa nu și-a permis să-i plătească spitalizarea, Bujji Aamma a fost nevoită să părăsească unitatea medicală, deși era în stare critică.

Rudele nu au avut bani să o țină în spital

Acasă, starea femeii a început să se înrăutățească, iar la un moment dat a încetat să mai respire, a declarat soțul ei, Sibaram Palo, pentru Times of India.

Citește și: „Un miracol!” – Cum a înviat un bărbat declarat mort și ținut 7 ore în congelatorul de la morgă: „Nu-i mai bătea inima”

„Am crezut că e moartă și am contactat alte persoane din localitate pentru a aranja un car funerar pentru a transporta cadavrul la locul de incinerare”, a spus bărbatul, scrie timesofindia.

Soțul femeii a crezut că este moartă

Soțul femeii a anunțat rudele și vecinii că a Bujji a murit, așa că aceștia au început să pregătească toate cele necesare pentru a o incinera. În timp ce transportau trupul neînsuflețit al lui Bujji Aamma la crematoriu, o localnică a observat că aceasta s-a trezit brusc.

„Atunci Bujji a deschis ochii și a răspuns la apelurile noastre, ceea ce ne-a șocat”, a detaliat soțul ei.

„La început ne-am speriat pentru că nu am văzut niciodată un astfel de incident, deși mai auzisem niște povești ca asta”, a adăugat și o localnică. Șoferul mașinii care mergea spre crematoriu a făcut cale întoarsă și a dus-o aceasta înapoi acasă.

Sursa foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc