„Un miracol!” – Cum a înviat un bărbat declarat mort și ținut 7 ore în congelatorul de la morgă: „Nu-i mai bătea inima”

Caz șocant în India! Un bărbat a stat câteva ore în congelatorul de la morgă, cu toate că nu era mort.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum a înviat un bărbat declarat mort/ sursa foto: Envato

Un bărbat din India, care fusese declarat mort din greșeală, a fost pus într-un congelator de morgă peste noapte. A doua zi, familia l-a găsit în viață, spre șocul cadrelor medicale. 

Bărbatul a stat 7 ore în congelatorul de la morgă

Caz neobișnuit în India! Un bărbat despre care se presupunea că este mort a fost lăsat peste noapte în congelatorul de la morgă. Din fericire, a doua zi, familia a aflat că el, de fapt, trăiește.

Srikesh Kumar, un electrician în vârstă de 45 de ani, a fost declarat decedat la scurt timp de la sosirea în centru medical privat din Moradabad, Uttar Pradesh, pe data de 19 noiembrie. După declararea decesului, trupul său a fost fost depozitat în congelatorul de la morgă, pentru a fi preluat de membrii familiei sale a doua zi dimineață.

Medicii de gardă nu i-au găsit semne vitale și l-au declarat mort

„Medicul de gardă l-a examinat. Nu a găsit niciun semn de viață și, prin urmare, l-a declarat mort. Nu-i mai bătea inima”, a declarat Rajendra Kumar, administratorul spitalului.

Potrivit presei internaționale, familia a rămas uimită când a observat că acesta respira și se mișca în congelatorul unde stătuse aproximativ 7 ore. De asemenea, un videoclip cu Srikesh Kumar pe o targă de spital a devenit viral pe internet.

Citește și: Mărturia bărbatului care a înviat după 45 de minute: „Acum nu-mi mai e frică de moarte”

Cum a reușit să supraviețuiască în congelator

Shiv Singh, directorul spitalului, a declarat că medicii de gardă de la Urgențe l-au examinat pe Kumar când a fost adus la ora 3 dimineața, însă acesta nu a observat nicio bătaie de inimă.

În plus, administratorul spitalului a declarat supraviețuirea sa drept „un miracol”.

Srikesh Kumar a stat în congelatorul de la morga spitalului aproape șapte ore. Se speculează că bărbatul ‘mort’ a fost salvat de penele de curent din timpul nopții, care au oprit și pornit congelatorul de mai multe ori. De regulă, congelatorul de la morgă era ținut la -10 grade celsius. În acest moment, cadrele medicale care l-au declarat mort sunt anchetate.

Citește și: Povestea Mihaelei, poeta din Pitești pe care nimeni nu voia să o înmormânteze. Uitată la morgă săptămâni întregi. „Ea se hrănea doar cu…”

Sursa: tribuneindia.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being
Recomandări:
Carmen Tănase povestește cum se simte, la propriu, ÎNVIEREA | Altceva cu Adrian Artene
Carmen Tănase povestește cum se simte, la propriu, ÎNVIEREA | Altceva cu Adrian Artene
ADHD-ul poate fi observat  în păr, arată un STUDIU
ADHD-ul poate fi observat în păr, arată un STUDIU