Silueta slim te îmbie la un ceai…

Băutorii de ceai ştiu prea bine ce se ascunde în spatele unei astfel de invitaţii. Acel moment magic, relaxant şi savuros pe care este bine să ţi-l oferi din când în când.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Silueta slim te îmbie la un ceai...

Băutorii de ceai ştiu prea bine ce se ascunde în spatele unei astfel de invitaţii. Acel moment magic, relaxant şi savuros pe care este bine să ţi-l oferi din când în când.

La o ceaşcă cu ceai te găseşti într-o atmosferă caldă, prietenoasă. Această băutură nu se înscrie pe lista celor comandate de obicei atunci când ai o întâlnire de afaceri, susţine Helge Jepsen în „Jucăriile femeilor”. Minunata băutură reprezintă asigurarea unei conversaţii prietenoase. Femeile beau ceai cu prietenele lor cele mai bune, într-o atmosferă intimă. De multe ori, tocmai procesul nesofisticat de pregătire a ceaiului este cel care atrage. Trebuie doar să fierbi apa şi apoi să pui frunzele sau plicul de ceai, să le laşi aşa o vreme (cu cât aştepţi mai puţin, cu atât mai bine) şi, în final, să torni minunatul ceai în ceşcuţe.

Nu numai în Orientul Îndepărtat respectivul proces are un aer ceremonial, ceea ce accentuează senzaţia de bine pe care o conferă băutul ceaiului. Femeile se delectează cu mult ceai şi pentru că, se spune, acesta este secretul siluetei manechinelor. Ca în cazul tuturor delicateselor şi pe piaţa ceaiului apar în fiecare an sortimente noi. Se poate vorbi de modă şi în ceea ce priveşte consumul unui anumit tip de ceai. În top au fost pe rând ceaiul negru, de mentă, de fructe şi plante, ceaiul alb. Indiferent însă de tendinţe şi preferinţe este ideal să te împrieteneşti cu ceaiul şi să-l consumi cât mai des.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Secretul machiajului rezistent
Secretul machiajului rezistent
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân