Secretul machiajului rezistent

Numeroase femei se întreabă de ce machiajul nu îşi păstrează aspectul uniform de dimineaţa până seara şi presupun că fondul de ten pe care îl folosesc nu este de calitate, dar specialiştii afirmă că tenul acestora este hidratat insuficient
  • Publicat:
  • Actualizat:
Secretul machiajului rezistent

Numeroase femei se întreabă de ce machiajul nu îşi păstrează aspectul uniform de dimineaţa până seara şi presupun că fondul de ten pe care îl folosesc nu este de calitate, dar specialiştii afirmă că tenul acestora este hidratat insuficient, potrivit femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Când machiajul îşi pierde aspectul uniform şi se estompează pe alocuri, în timpul zilei, înseamnă că tenul este insuficient hidratat şi absoarbe apa din produsele cosmetice. Acest lucru se întâmplă chiar şi în cazul unui ten gras sau mixt.

Pentru o hidratare optimă a tenului, trebuie folosite produse cosmetice cu acid hialuronic, de la produsele demachiante, până la cremele de zi şi de noapte, serul pentru ochi şi buze şi măştile faciale.

După curăţarea tenului cu demachiantul adecvat tipului de ten, folosiţi un produs tonifiant cu proprietăţi hidratante, care asigură o hidratare optimă a pielii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân