Si superbii plang cateodata…

Actorul american George Clooney a marturisit ca, in 2005, a vrut sa se sinucida din cauza durerilor pe care le avea, dupa un accident suferit la coloana, pe platourile de filmare ale "Syriana".
Si superbii plang cateodata…
Si superbii plang cateodata…

Actorul american George Clooney a marturisit ca, in 2005, a vrut sa se sinucida din cauza durerilor pe care le avea, dupa un accident suferit la coloana, pe platourile de filmare ale „Syriana”.

„Zaceam pe un pat de spital, cu o perfuzie in brat, incapabil sa ma misc, si am inceput sa ma gandesc: va trebui sa iau o masura drastica in privinta asta. Iti zici ca nu vrei sa lasi mizerie in urma ta, deci sa mergi in garaj, sa intri in masina si sa pornesti motorul”, a spus actorul pentru revista Rolling Stone.

Citeste si: George Clooney se insoara de Craciun

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici