Si superbii plang cateodata…

Actorul american George Clooney a marturisit ca, in 2005, a vrut sa se sinucida din cauza durerilor pe care le avea, dupa un accident suferit la coloana, pe platourile de filmare ale "Syriana".
  • Publicat:
  • Actualizat:
Si superbii plang cateodata…
Si superbii plang cateodata…

Actorul american George Clooney a marturisit ca, in 2005, a vrut sa se sinucida din cauza durerilor pe care le avea, dupa un accident suferit la coloana, pe platourile de filmare ale „Syriana”.

„Zaceam pe un pat de spital, cu o perfuzie in brat, incapabil sa ma misc, si am inceput sa ma gandesc: va trebui sa iau o masura drastica in privinta asta. Iti zici ca nu vrei sa lasi mizerie in urma ta, deci sa mergi in garaj, sa intri in masina si sa pornesti motorul”, a spus actorul pentru revista Rolling Stone.

Citeste si: George Clooney se insoara de Craciun

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân