Preotul care susține că a ajuns în Iad, după ce a făcut un atac de cord: „Am fost acolo și nu i-aș dori asta celui mai mare dușman al meu”

Declarațiile lui au șocat pe toată lumea.
  • Publicat:
Preotul care susține că a ajuns în Iad, după ce a făcut un atac de cord: „Am fost acolo și nu i-aș dori asta celui mai mare dușman al meu”

Un cleric din Michigan, pe nume Gerald Johnson, a dezvăluit o experiență șocantă pe care susține că a avut-o după ce a suferit un atac de cord în anul 2016. Conform mărturiilor sale, bărbatul ar fi ajuns în Iad. Ce a văzut acolo? 

Mărturiile șocante ale unui preot

Gerald Johnson, un preot american, a dezvăluit că a vizitat Iadul după ce a suferit un atac de cord și a spus că experiența i-a schimbat viața pentru totdeauna, relatează The Jerusalem Post. 

Afirmațiile șocante au fost făcute în mai multe clipuri video pe platforma de socializare TikTok, care au devenit instant virale. Johnson afirmă că a avut o experiență în care a ajuns în centrul Pământului, acolo unde spune că este Iadul. El a mai declarat că nici măcar celui mai rău dușman nu i-ar dori să treacă prin așa ceva.

„Am fost acolo și nu i-aș dori asta celui mai mare dușman al meu. Nu-mi pasă ce mi-a făcut. Nimeni nu merită asta.”, a spus acesta.

Cum a ajuns în Iad

După ce a suferit atacul de cord, spiritul său a părăsit corpul fizic și a crezut că se îndreaptă către Rai, dar în schimb a ajuns în Iad.

„Spiritul meu a părăsit corpul meu fizic și am crezut că sunt în drum spre Rai. Am crezut că am făcut atât de bine în timpul vieții mele și că am ajutat atât de mulți oameni, dar chiar și așa, am coborât [în Iad]. Am intrat chiar în centrul Pământului. Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris. Îmi trezesc atâtea sentimente dificile când vorbesc despre asta.”, a mai completat Johnson.

În Iad, preotul a spus că a văzut un bărbat care „mergea în patru picioare ca un câine și se ardea din cap până în picioare, având lanţuri la gât. Era ca un câine de iad. Era un demon care ţinea lanţurile”.

El a mai continuat să explice că demonul știe că dacă reușește să-i facă pe oameni să nu-L slujească pe Dumnezeu și să facă lucruri rele: „Suntem sclavi pe Pământ ai influenței demonului și suntem câini torturați în Iad.”

Citește și: Ce a pățit un bărbat de 62 de ani, după ce a făcut 217 vaccinuri anti-COVID

De asemenea, în Iad se cântă muzică. Gerald Johnson susține că a auzit piesa „Umbrella” a lui Rihanna și „Don’t Worry Be Happy” de Bobby McFerrin. Melodiile erau, de fapt, cântate de demoni.

Cum a reușit să iasă

La final, el a mărturisit cum a reușit să scape din Iad: „Eram supărat pe Dumnezeu pentru că am făcut atât de bine în viața mea și am ajuns în Iad. M-am ridicat din Iad și m-am întors pe Pământ – și Dumnezeu mi-a vorbit. El a spus: „Ai fost supărat în secret pe oamenii care ți-au făcut rău, ai sperat că-i voi pedepsi. Aceștia nu sunt poporul tău. Aceștia sunt poporul meu.

Eu vreau doar să te concentrezi pe sarcina pe care ți-o dau. Chiar dacă am făcut bine, lucrul pe care îl aveam în inimă era lipsa de iertare pentru oamenii care mi-au greșit. Un om care nu poate ierta este un om care a uitat că a fost iertat. Aceasta este experiența mea din Iad. Este un loc complet real”. 

Sursa foto: Envato

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân