Ce a pățit un bărbat de 62 de ani, după ce a făcut 217 vaccinuri anti-COVID

Un bărbat în vârstă de 62 de ani susține că a făcut peste 200 de vaccinuri anti-COVID-19, iar în prezent este studiat de către experți.
  • Publicat:
Ce a pățit un bărbat de 62 de ani, după ce a făcut 217 vaccinuri anti-COVID
Ce a pățit un bărbat de 62 de ani, după ce a făcut 217 vaccinuri anti-COVID

Un bărbat în vârstă de 62 de ani susține că a făcut peste 200 de vaccinuri anti-COVID-19, iar în prezent este studiat de către experți, care au rămas uluiți de descoperirile pe care le-au făcut. Practic, bărbatul a urmat știința, iar acum știința este pe urmele lui.

Analiza făcută de specialiștii germani, publicată în jurnalul Lancet Infectious Diseases, arată că vaccinurile au continuat să producă antigeni și să crească imunitatea, chiar și după 217 doze. Cercetătorii de la Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg și Universitätsklinikum Erlangen, din Munich și Vienna, au contactat bărbatul în vârstă de 62 de ani și l-au trecut prin diverse analize și teste.

Echipa de cercetători a descoperit că bărbatul avea făcute 134 de doze cu opt vaccinuri diferite, pe o perioadă de nouă luni. În 29 de luni, bărbatul a făcut 217 doze de vaccin anti-COVID. Nu se știe motivul pentru care bărbatul a recurs la asta, ba mai mult, a insistat că vrea să se vaccineze în continuare după ce echipa de cercetători l-a testat și analizat.

Bărbatul nu a prezentat niciun efect advers în urma vaccinări, iar echipa de cercetători a descoperit că sistemul lui imunitar a produs o cantitate destul de mare de anticorpi împotriva virusului SARS-CoV-2.

Echipa de cercetători a descoperit că sistemul imunitar al bărbatului funcționa perfect normal, ba chiar era mai crescut împotriva COVID-19, în comparație cu persoanele care au primit cele trei doze de vaccin.

Vaccinurile conțin o doză mică sau o substanță similară virusului, cu intenția de a te proteja împotriva acestuia și de a permite organismului să recunoască patogenul și să producă un răspuns rapid și eficient atunci când acesta pătrunde în corp. Unii oameni de știință sunt de părere că vaccinarea în exces poate slăbi sistemul imunitar, iar antigenii din vaccin să fie mai puțin eficienți, însă au fost surprinși să descopere că lucrurile nu stau chiar așa.

În ciuda acestor rezultate, experții nu recomandă vaccinarea în exces în nicio situație!

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân