Și-a dus fiica la un control de rutină, dar acolo a aflat că ea suferă, de fapt, de cancer. Simptomele pe care le-a ignorat fostul fotomodel

A aflat că are cancer după ce a însoțit-o pe fiica sa la un control de rutină.
  • Publicat:

Christie Brinkley, un fost fotomodel în vârstă de 70 de ani, a descoperit că are cancer, după ce a mers la un control de rutină împreună cu fiica sa. Iată declarațiile șocante! 

Christie Brinkley, diagnosticată cu cancer de piele

Christie Brinkley, una dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume, a fost diagnosticată cu cancer de piele. După un control de rutină, la care o programase pe fiica ei, i-a cerut doctorului dermatolog să arunce o privire la un „punct mic” de pe tâmpla sa stângă. Imediat, acesta a trimis-o la o biopsie. La scurt timp, ea a aflat că suferă de cancer de piele, scrie nypost.com. 

Cum a aflat că suferă de boala cruntă

De fiecare dată când se dădea cu fond de ten, Christie Brinkley simțea un punct la tâmplă, dar nu o deranja deloc și nu avea dureri.

„Doctorul se uita la fiecare pistrui cu o lupă… nu era programarea mea, așa că nu aveam de gând să spun nimic. Dar la final am întrebat dacă ar putea să se uite la un punct micuț pe care îl simțeam în timp ce îmi aplicam fondul de ten. S-a uitat și a știut imediat că era nevoie de o biopsie! A făcut-o atunci și acolo!”, a dezvăluit fotomodelul diagnosticat cu cancer.

Citește și: Cum poate fi identificat riscul de cancer mamar?

A fost deja operată

Ea a mărturisit că a fost supusă deja unei proceduri pentru a trata cancerul de piele. Actrița în vârstă de 70 de ani a publicat pe rețelele de socializare și câteva imagini după îndepărtarea celulelor canceroase.

Potrivit specialiștilor, carcinomul bazocelular este cea mai răspândită formă de cancer de piele și cel mai frecvent tip de cancer din lume.

Christie Brinkley a avut noroc pentru că a fost descoperit la timp, iar sănătatea nu i-a fost pusă în pericol: „Veștile bune pentru mine sunt că am descoperit din timp carcinomul bazocelular. Și am avut medici grozavi care au îndepărtat cancerul și m-au cusut fără semne”.

Sursa foto: instagram Christie Brinkley

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
„Milioane” de lucruri frumoase spune Nicola, în EXCLUSIVITATE, la Altceva cu Adrian Artene
„Milioane” de lucruri frumoase spune Nicola, în EXCLUSIVITATE, la Altceva cu Adrian Artene
Vrei să trăiești mai mult? Alege un medic femeie
Vrei să trăiești mai mult? Alege un medic femeie