Povestea unei mame curajoase: Shaycie Jane, tânăra care a înfruntat nouă avorturi spontane și a găsit puterea să meargă mai departe

Shaycie Jane, o mamă tânără în vârstă de 21 de ani din Salt Lake City, Utah, a trecut prin nouă avorturi spontane dureroase până la această vârstă.
  • Publicat:
Povestea unei mame curajoase: Shaycie Jane, tânăra care a înfruntat nouă avorturi spontane și a găsit puterea să meargă mai departe

Shaycie Jane, o tânără de 21 de ani din Salt Lake City, Utah, a trecut prin experiențe de viață pe care puțini oameni le pot imagina. Deși a suferit nouă avorturi spontane până la vârsta de 21 de ani, Shaycie a găsit puterea de a merge mai departe, iar acum este însărcinată pentru a 13-a oară, așteptând cu nerăbdare nașterea copilului ei în luna iulie 2024.

Shaycie a rămas însărcinată pentru prima dată la doar 14 ani, după prima sa experiență sexuală. Din păcate, sarcina s-a încheiat tragic cu un avort spontan la șase săptămâni. Aceasta a fost doar începutul unei serii de pierderi dureroase pentru tânăra mamă. În ciuda acestor încercări, Shaycie a reușit să aducă pe lume două fiice sănătoase, Amber, acum de trei ani, și Felicity, în vârstă de un an.

O luptătoare neînfricată

După primul avort spontan, Shaycie a avut alte două pierderi de sarcină în martie 2019 și martie 2020, gemene pe care le-a numit Blythe și Ottilie, și pe Evangeline. A urmat o sarcină neplanificată, după ce un prezervativ s-a rupt, iar Amber s-a născut în februarie 2021, la 36 de săptămâni și cinci zile, după ce Shaycie a fost diagnosticată cu preeclampsie, o afecțiune gravă care provoacă hipertensiune arterială în timpul sarcinii.

Pe parcursul acestor încercări, Shaycie a dat nume tuturor copiilor pierduți și simte o legătură profundă cu fiecare dintre ei.

„Am 13 copii. Am doar 21 de ani, dar din toți copiii mei doar trei sunt aici cu mine. Am devenit mamă pentru prima dată când aveam 14 ani – primul meu copil a fost un înger,” a declarat ea.

Avorturi spontane

După nașterea lui Amber, Shaycie a mai avut două avorturi spontane, pierzându-i pe Trent și Mason, înainte de a o aduce pe lume pe Felicity în iulie 2022. Deși diagnosticul de preeclampsie a revenit la a doua sarcină, Shaycie a avut norocul de a scăpa de această complicație la 30 de săptămâni, reușind să aibă o experiență mai pozitivă la naștere.

„A doua mea sarcină a avut loc cu două luni înainte să împlinesc 18 ani. Am fost diagnosticată cu preeclampsie la 17 săptămâni, dar la 30 de săptămâni a dispărut, ceea ce am fost recunoscătoare pentru că îmi doream o experiență mai bună la naștere,” a spus Shaycie.

După Felicity, Shaycie a mai avut trei avorturi spontane, pierzându-i pe Semi, Pertitalia și Ciel, în septembrie 2022, decembrie 2022 și mai 2023. În octombrie 2023, a aflat că este însărcinată cu gemeni, dar din păcate a pierdut unul dintre ei, pe Nivis, la șase săptămâni.

Speranță pentru viitor

În prezent, Shaycie este însărcinată în 31 de săptămâni și așteaptă cu nerăbdare nașterea copilului său în iulie 2024.

„Mă tot uit în trecut și mă întreb cum ar fi fost dacă nu l-aș fi pierdut pe Nivis și aș avea încă gemeni. Am fost atât de încântați să aflăm că aveam gemeni – există un uriaș ‘ce ar fi dacă’,” a spus Shaycie.

Deși medicii nu au reușit să identifice cauza avorturilor spontane repetate, Shaycie rămâne optimistă și plină de speranță. Își iubește profund toți copiii, atât pe cei care sunt cu ea, cât și pe cei care au devenit îngeri.

Sursă – https://nypost.com/2024/05/20/lifestyle/i-had-nine-miscarriages-by-21-and-now-im-pregnant-for-the-13th-time/

Sursă foto – Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc