Povestea fabuloasă a pacientului declarat mort care s-a trezit la spital, câteva ore mai târziu. Medicii: „Ne pare rău!”

Reacția incredibilă a medicilor după ce o femeie care fusese declarată moartă s-a trezit, câteva ore mai târziu, la spital: Ne pare rău!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Povestea fabuloasă a pacientului declarat mort care s-a trezit la spital, câteva ore mai târziu. Medicii:
sursa foto: Envato

Un pacient care fusese declarat mort de paramedicii de pe ambulanță s-a trezit la spital câteva ore mai târziu. Femeia, care avea peste 50 de ani, a ajuns zilele trecute la Spitalul Darlington Memorial din County Durham, Anglia. Identitatea pacientei nu a fost,însă, făcută publică! 

O femeie declarată moartă s-a trezit la spital

Șocant, dar cât se poate de adevărat! O pacientă care a fost declarată moartă de paramedicii britanici a ‘înviat’ pe un pat de spital câteva ore mai târziu. Cei de pe ambulanță au prezentat deja scuze familiei pentru stresul creat, dar și pentru faptul că au făcut o asemenea eroare gravă.

Starea actuală a pacientului nu a fost dezvăluită, dar se speculează că este vorba de o femeie în vârstă de 50 de ani.

Poliția din Durham a început o anchetă și se vor face teste post-mortem, pentru a confirma ce s-a întâmplat, de fapt, cu pacienta declarată moartă.

„De îndată ce am fost informați despre acest incident, am contactat familia pacientului și am deschis o anchetă internă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs acesta. Paramedicii de la fața locului s-au confruntat cu un caz clinic complex și lucrăm îndeaproape cu partenerii noștri și cu alte agenții implicate pentru a înțelege ce s-a întâmplat acolo.

Ne pare rău. Până nu se finalizează această anchetă, nu putem oferi alte declarații. Ne pare rău pentru suferința provocată familiei și le-am transmis condoleanțe. Colegii care sunt anchetați vor trebui să dea declarații în fața oamenilor legii”, a declarat Andrew Hodge, directorul spitalului NEAS din Anglia.

Citește și: Mărturia cutremurătoare a cântăreței de muzică populară care a intrat în moarte clinică. Ce a văzut ‘dincolo’: „Mă chema acolo, îmi trăgea pașii!”

Paramedicii nu sunt la prima abatere

Incidentul șocant vine la doar câteva luni după ce a fost publicat un alt raport identic despre modul în care lucrătorii de la ambulanță NEAS au acoperit eșecurile și au ascuns dovezile din anchete. Totul s-a întâmplat la un alt spital din Anglia.

Este clar că nu sunt doar devastați de pierderea celor dragi, ci și de răspunsul serviciului de ambulanță la întrebările legitime despre îngrijirea lor”, a declarat directoarea Dame Marianne Griffiths.

Citește și: Ozzy Osbourne vrea să fie eutanasiat. Soția Sharon a confirmat: „Pactul nostru de sinucidere asistată rămâne valabil”

Sursa: The Sun

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being