Ozzy Osbourne vrea să fie eutanasiat. Soția Sharon a confirmat: „Pactul nostru de sinucidere asistată rămâne valabil”

Rockerul britanic a făcut declarații șocante. Sharon Osbourne a confirmat că ea și celebrul ei soț, Ozzy Osbourne, au făcut un pact de sinucidere asistată pe fondul luptei sale cu boala Parkinson.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ozzy Osbourne vrea să fie eutanasiat. Soția Sharon a confirmat: „Pactul nostru de sinucidere asistată rămâne valabil”
sursa foto: Instagram Sharon Osbourne

În cadrul celui mai recent episod al podcastului The Osbourne, Sharon Osbourne a confirmat că ea și soțul ei rocker, Ozzy Osbourne, au un pact comun de sinucidere asistată pe fondul luptei artistului cu boala Parkinson.

Decizia șocantă a lui Ozzy Osbourne

Ozzy și Sharon Osbourne au șocat pe toată lumea cu declarațiile lor. Cei doi au mărturisit că au fost de acord să meargă la organizația elvețiană care oferă sinucidere asistată, Dignitas. Ozzy Osbourne a ales să fie eutanasiat!

Această decizie a fost luată după ce tatăl lui Sharon, Don Arden, a murit după o luptă grea cu boala Alzheimer în anul 2007.

Așadar, fanii s-au întrebat dacă acest pact este valabil și astăzi, deoarece a trecut mai bine de un deceniu de când ea și Ozzy și-au făcut aceste planuri macabre.

Rockerul britanic vrea să fie eutanasiat

Într-un episod recent al podcast-ului familiei sale, Sharon a confirmat că decizia rămâne în picioare: „Crezi că vom suferi?”

Fiul ei Jack a răspuns: „Nu suferim deja cu toții?”

„Da, suntem cu toții în această situație, dar nu vreau să doară, de asemenea. Suferința psihică este suficientă”, a mai clarificat Sharon.

Citește și: Sharon și Ozzy Osbourne, împreună de 40 de ani. Secretul lor: „Suntem doi ciudați făcuți din același aluat”

Și Ozzy Osbourne a confirmat că el și partenera lui au luat această decizie și vor merge împreună până la capăt.

A fost diagnosticat cu boala Parkinson

În urmă cu trei ani, rockerul britanic Ozzy Osbourne a recunoscut că a fost diagnosticat cu boala Parkinson. Fostul lider al trupei Black Sabbath, în vârstă de 74 de ani, a dezvăluit a fost diagnosticat cu această boală neuro-degenerativă după ce a suferit o căzătură. El are dificultăți în a merge și nu se mai poate deplasa fără ajutorul unui baston.

Citește și: Celulele stem din placentă ajută inima mamei să se recupereze după un atac de cord 

„Am avut ultimul spectacol în Ajunul Anului Nou, la The Forum. După care am căzut destul de rău. A trebuit să fiu operat în regiunea gâtului, iar acest lucru mi-a afectat toţi nervii şi am descoperit că am o formă uşoară. Iau o mulţime de medicamente, în special după operaţie.

Sunt atât de multe tipuri de Parkinson, nu este nici pe departe o condamnare la moarte, dar afectează anumiţi nervi din corp. Şi te simţi ca şi cum ai avea o zi bună, iarăşi o zi bună, după care o zi foarte rea”, a spus artistul.

În ciuda problemelor sale recente de sănătate, cântărețul în vârstă de 74 de ani este pregătit să revină pe scenă. Mai mult de atât, el se pregătește deja să înregistreze și să lanseze un nou album după o pauză de cinci ani din muzică.

Sursa: Mirror.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being