Modele de pantofi pe care bărbaţii nu trebuie să îi poarte niciodată!

Domnilor, mare atenţie la modelul de pantofi pe care îl alegeţi!
25.08.2014
Modele de pantofi pe care bărbaţii nu trebuie să îi poarte niciodată!

Domnilor, mare atenţie la modelul de pantofi pe care îl alegeţi!

Chiar şi îmbrăcaţi la patru ace, cu manichiură impecabilă şi dantură perfectă, femeile vor ajunge inevitabil cu privirea şi la partea cea mai de jos a corpului, respectiv la încăţările pe care le purtaţi.

Din acest motiv, este esenţial să ţineţi cont că pantofii pot completa armonios orice outfit dar, în acelaşi timp, vă pot distruge iremediabil look-ul.

Forma piciorului este, evident, diferită de la bărbat la bărbat, însă în niciun caz nu există persoană care să aibă un picior pătrat sau ascuţit, cu vîrfuri încovoiate, motiv pentru care pantofii care urmează această linie nefirească ar trebui EVITAŢI cu orice preţ!

Cei mai comozi şi eleganţi pantofi sunt cei care urmează linia firească şi naturală a piciorului.

Cu ajutorul lui Bill White, un guru în materie de stil masculin, a fost întocmit acest ghid vizual al modelelor IN and OUT în ce priveşte pantofii bărbaţilor.

Aşadar, domnilor, data viitoare când mergeţi la shopping de pantofi, ţineţi cont de acest ghid simplu sau luaţi cu voi o femeie care sigur va şti ce vi se potriveşte 😉

Sursa: BusinessInsider.com

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut: tehnici de a ne respecta promisiunile față de noi înșine