Ministerul Educaţiei vrea mai mult sport în şcoli

Secretarul de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului, Carmen Tocală, a declarat că s-a decis introducerea în programă a 30 de minute zilnic de sport la grădiniţe, iar în învăţământul şcolar orele de educaţie fizică şi sport vor fi dublate. "Se introduc 30 de minute de mişcare, zilnic, la grădiniţe.
  • Publicat:
Ministerul Educaţiei vrea mai mult sport în şcoli

Secretarul de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului, Carmen Tocală, a declarat că s-a decis introducerea în programă a 30 de minute zilnic de sport la grădiniţe, iar în învăţământul şcolar orele de educaţie fizică şi sport vor fi dublate.

„Se introduc 30 de minute de mişcare, zilnic, la grădiniţe. Vor avea 15 minute de înviorare şi alte 15 minute la jumătatea cursurilor.

Pentru clasele pregătioare şi I-IV, vor fi patru ore de educaţie fizică din 2013, pentru gimnaziu se dublează, de la o oră la două, şi la liceu la fel.

Am constatat însă cu surprindere că în segmentul universitar sportul lipseşte”, a declarat ea.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân