Medicul Mihai Niculescu a dezvăluit care este principalul pericol atunci când consumăm pește | „Altceva cu Adrian Artene” / VIDEO

  • Publicat:

Weekendul aceasta, la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene, jurnalistul l-a avut invitat pe medicul Mihai Niculescu, supranumit „Părinte al Nutriției”. Acesta a dezvăluit unele dintre cele mai importante secrete atunci când vine vorba despre alimentație și diete. Printre altele, a vorbit și despre principalul pericol la care ne expunem atunci când consumăm pește.

Cine este Dr. Mihai Niculescu

Doctorul Mihai Niculescu este fondatorul Societății de Științe în Nutriție. Este expert în nutrigenetică și epigenetică, recunoscut la nivel internațional. A avut propriul laborator de cercetare în cadrul Universității din Carolina de Nord, a fondat propria companie dedicată personalizării nutriției și a stilului de viață, prin determinări genetice, a coordonat proiectul NUTRIGEN din cadrul UMF Timișoara, este membru de conducere al Societății Internaționale de Nutrigenomică și Nutrigenetică.

Care este principalul pericol la care ne expunem atunci când consumăm unul dintre cele mai sănătoase alimente, peștele

Într-o discuție extrem de interesantă cu Adrian Artene, Dr. Mihai Niculescu a dezvăluit adevărul despre diete și a demontat mai multe mituri despre alimentație. 

Printre subiectele abordate s-a aflat și peștele, un aliment cu valoare nutritivă importantă, care nu ar trebui să lipsească de pe masa niciunei persoane preocupate de sănătate. Doar că există câteva pericole extrem de reale pe care consumul de pește le are, iar specialistul în nutriție le-a punctat pe cele mai mari. 

„Dacă n-ar fi poluat, da, în general da. În general problema peștelui este că, ori este poluat, anumite specii și din anumite regiuni, cu arsenic, cu mercur, sau este crescut cu antibiotice în ape foarte murdare. Atunci trebuie o doză mare de antibiotice, o vedem în țesutul peștelui pe care îl mâncăm și atunci e o problemă”, a dezvăluit nutriționistul Mihai Niculescu, la ALTCEVA cu Adrian Artene.

Podcastul integral poate fi vizionat aici: 

ABONEAZĂ-TE la canalul de YouTube, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Conținutul Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc