Magicianul Antonio, cel mai înalt om din România, dezamăgit de participarea la iUmor: „Am făcut ce mi-au zis producătorii și am picat într-o deziluzie” | EXCLUSIV ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

Magicianul Antonio, cel mai înalt om din România, vine cu o serie de dezvăluiri absolut incendiare, dar și cu mărturisiri emoționate din viața personală, în cel mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene".
  • Publicat:
Magicianul Antonio, cel mai înalt om din România, dezamăgit de participarea la iUmor: „Am făcut ce mi-au zis producătorii și am picat într-o deziluzie
Magicianul Antonio, cel mai înalt om din România, dezamăgit de participarea la iUmor: „Am făcut ce mi-au zis producătorii și am picat într-o deziluzie" | EXCLUSIV ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

Magicianul Antonio, cel mai înalt om din România, vine cu o serie de dezvăluiri absolut incendiare, dar și cu mărturisiri emoționate din viața personală, în cel mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene”. Antonio Satîru, pe numele său din buletin, are 30 de ani și nu mai puțin de 2,2 metri. Această realitate l-a plasat întotdeauna în atenția oamenilor însă, din păcate, nu mereu a fost de cel mai bun augur. Deseori a simțit umilința, bullying, a experimentat depresia, a fost deranjat de priviri lungi și zâmbete în colțul gurii. Mai presus de toate acestea, însă, OMUL atât de SPECIAL, a preferat să facă în viață magie, iar asta l-a salvat.

Invitat în cel mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene”, Antonio și-a amintit, printre altele, de cea mai nefericită apariție pe care a avut-o în spațiul public, participarea la iUmor, pe care o regretă.

„Regret că m-am dus la iUmor, în primul rând pentru că eram mult mai mic pe atunci. Aveam 21 sau 22 de ani (…), eram mic și fraier și copleșit de emoție. M-am dus și am cam făcut ce mi-au zis producătorii, iar ăsta e un sfat pe care îl dau tuturor: «Nu faceți niciodată chestia asta». Nu întotdeauna producătorii unei emisiuni vor vrea binele vostru sau succesul vostru. Din cauză că am făcut chestia asta, am picat în această deziluzie că o să fie bine, pentru că așa mi-au zis producătorii”, i-a spus Magicianul lui Adrian Artene.

CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE:

06:13 – De la glorioasa la dureroasa înălțime de 2,20 m
08:50 – Are bătăi de cap cu liftul, paturile de la hotel și pantalonii
11:06 – „Aveam 12-13 ani când purtam 43 la pantofi”
14:20 – Diriginta îl poreclea „Girafa”, iar colegii îl agresau în fiecare zi
17:12 – Magia l-a salvat de bullying
20:02 – Primul număr de magie l-a învățat de la un vecin
27:02 – În liceu, câștiga bani pe la mesele din restaurante
31:06 – „Nu încercați acasă!”
35:40 – A avut o iubită de 1,60 m
37:31 – Regretă că a participat la iUmor: „A fost o zi proastă”
42:52 – A renunțat la baschet în urma unui singur meci
47:57 – S-a „născut” a doua oară după o operație de 12 ore
55:46 – I-ar plăcea să-l întâlnească pe Ghiță Mureșan
1:03:50 – „Îmi e frică de moarte, dar când o să vină, o să vină!”
01:05:58 – În liceu avea o bancă specială
01:09:53 – „Am stat și pe pastile, antidepresive”

Podcastul integral poate fi urmărit aici:
Viața la 2,20 m! CEL MAI ÎNALT OM DIN ROMÂNIA, ANTONIO SATÎRU: „Am stat pe antidepresive”

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de Facebook, Instagram, Tik Tok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”