„L-au tratat mai rău ca pe un câine. Nimeni nu ne-a spus că fratele meu nu mai are mult de trăit” – Detalii cutremurătoare

A murit la patru luni după ce a fost la medicul de familie
  • Publicat:
sursa foto: Facebook Emma Weston

Gareth Weston, în vârstă de 37 de ani, a mers la medicul de familie în luna mai a acestui an, după ce a observat o umflătură neobișnuită pe corpul său. Din păcate, patru luni mai târziu a murit. Bărbatul suferea de cancer, dar doctorii nu au acordat atenție simptomelor sale. Acum, familia tânărului face acuzații grave la adresa cadrelor medicale! 

Suferea de cancer, dar nu a primit niciun tratament

Familia unui bărbat de 37 de ani a mărturisit că întâlnirile lui acestuia cu medicii au fost groaznice, precizând că un câine dus la veterinar ar fi primit un tratament mult mai bun.

Gareth Weston a decis să meargă la doctorul de familie, după ce a început să aibă probleme tot mai dese cu stomacul. Deși a insistat să i se facă analize, el a fost trimis la ecografie abia șase săptămâni mai târziu.

În tot acest timp, bărbatul a primit trei diagnostice diferite de cancer, dar niciun medic nu i-a prescris vrun tratament. Ultimele analize din luna septembrie au arătat că suferea, de fapt, de cancer în stadiu terminal.  Bărbatul, tată a trei copii, s-a stins din viață a doua zi de la aflarea diagnosticului crunt.

Frații săi, Hayley Civit și Emma Weston, au declarat că fratele lor a fost tratat mai rău ca un câine și că ar fi putut fi salvat la timp.

Bărbatul a fost lăsat să agonisească săptămâni bune

„Dacă un câine ar fi mers la un veterinar în aceeași stare ca și fratele meu, cred că ar fi fost tratat mai bine. Nimeni nu s-a gândit să ne spună că este posibil ca el  să mai aibă DOAR șase luni, nimeni! Noi am fost principalul său sprijin, pentru că ne-am pierdut ambii părinți. Deci, dacă am fi știut că suferă de cancer, l-am fi ajutat mai mult.

Dar nu a existat niciodată vreo bănuială că va deceda, nici măcar un indiciu sau o sugestie, nimic. Întotdeauna a fost vorba că va urma un tratament, dar nu a primit nimic. Și, de asemenea, trei diagnostice diferite, deși ar fi putut începe tratamentul cu multe săptămâni înainte”, a declarat sora bărbatului decedat.

Primul diagnostic al lui Gareth, în iulie, a fost de sarcom Ewing, un tip de cancer rar al oaselor sau al țesuturilor moi. Tratamentul recomandat a fost chimioterapia și a fost trimis la Velindre Cancer Care.

Cum s-a scuzat spitalul

În august, diagnosticul s-a schimbat în sarcom cu celule roșii, care afectează țesuturile care fac legătura între alte structuri și organe ale corpului. Un alt specialist i-a spus că are cancer pancreatic și că urma să înceapă chimioterapia pentru prima dată peste două săptămâni. Din păcate,

„Ne pare foarte rău să aflăm de moartea domnului Weston și transmitem cele mai profunde condoleanțe celor dragi. Spitalul se străduiește întotdeauna să ofere îngrijire de înaltă calitate, sigură și plină de compasiune tuturor utilizatorilor noștri de servicii și am început deja o anchetă în cazul lui. Am fi încântați să avem ocazia de a ne întâlni cu familia pentru a discuta mai în detaliu preocupările pe care le-au exprimat.”, a declarat un purtător de cuvânt de la Velindre Cancer Centre.

Citește și: Doctorii i-au spus că simptomele ei sunt cauzate de menopauză, dar femeia suferea de o boală gravă! Un control oftalmologic a salvat-o de la moarte

Sursa: Mirror.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being