Kylie şi maternitatea

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue a declarat că a acceptat, în sfârşit, faptul că s-ar putea să nu devină mamă niciodată. Artista s-a despărţit de iubitul ei, modelul spaniol în vârstă de 35 de ani Andres Valencoso, în octombrie 2013, după o relaţie de cinci ani.
17.04.2014
Kylie şi maternitatea

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue a declarat că a acceptat, în sfârşit, faptul că s-ar putea să nu devină mamă niciodată.

Artista s-a despărţit de iubitul ei, modelul spaniol în vârstă de 35 de ani Andres Valencoso, în octombrie 2013, după o relaţie de cinci ani.

Totodată, cântăreaţa australiană a declarat, pentru Daily Mail, că a petrecut pentru prima dată Revelionul de una singură.

„Nu mai făcusem niciodată aşa ceva. Am simţit că nu voiam să merg nicăieri. Chiar nu voiam să merg la o petrecere doar pentru că aşa se presupune că ar trebui să fac. Abia aşteptam ca nimeni să nu mă mai deranjeze în seara de Revelion şi să pot să mă concentrez”, a spus ea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Hepatita C are un nou leac!
Hepatita C are un nou leac!
Recomandare video
Dr. Mihaela Marinescu, VITALITAS: totul despre longevitate și îngrijirea de calitate a persoanelor vârstnice