După 5 ani de relaţie, şi-au spus adio. Kylie Minogue dezvăluie motivul despărţirii

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue s-a despărţit de iubitul ei, modelul spaniol Andres Velencoso, după o relaţie care a durat cinci ani. Potrivit apropiaţilor cântăreţei în vârstă de 45 de ani, aceasta suferă foarte mult din cauza deciziei de a se despărţi de Velencoso. Kylie a hotărât acest lucru din cauza programului său de lucru prea încărcat.
21.10.2013
După 5 ani de relaţie, şi-au spus adio. Kylie Minogue dezvăluie motivul despărţirii

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue s-a despărţit de iubitul ei, modelul spaniol Andres Velencoso, după o relaţie care a durat cinci ani.
Potrivit apropiaţilor cântăreţei în vârstă de 45 de ani, aceasta suferă foarte mult din cauza deciziei de a se despărţi de Velencoso. Kylie a hotărât acest lucru din cauza programului său de lucru prea încărcat.

Cântăreaţa lucrează la cel de-al 12-lea album de studio al său şi este şi jurat al ediţiei britanice „The Voice”, difuzată de BBC. Din acest motiv, în ultimele luni, cei doi au trăit mai mult separat.

Potrivit unei surse apropiate cântăreţei, aceasta şi Velencoso, în vârstă de 35 de ani, au rămas buni prieteni.

Anul trecut, Kylie spunea despre Velencoso „El este alesul. Sună alarma, patru ani. Cred că m-am decis”, sugerând o posibilă căsătorie.

Kylie a mai avut relaţii cu Jason Donovan, Lenny Kravitz, regretatul Michael Hutchence, dar şi cu actorul Olivier Martinez, de care s-a despărţit în 2007.

 


 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Platou de post rapid de făcut și foarte sănătos