Ingrijire pentru par cu uleiuri pretioase

Deshidratarea si degradarea sunt doua dintre cele mai frecvente probleme ale parului. Le poti rezolva cu succes apeland la produse de ingrijire pe baza de uleiuri din plante.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ingrijire pentru par cu uleiuri pretioase

Deshidratarea si degradarea sunt doua dintre cele mai frecvente probleme ale parului. Le poti rezolva cu succes apeland la produse de ingrijire pe baza de uleiuri din plante.

Acestea au formule excelente care se absorb repede, fara a incarca parul. Uleiurile de migdale, argan, jojoba, avocado si macadamia lucreaza in favoarea sanatatii parului tau. Iata cateva produse in care le poti regasi.

Pentru reparare instant, foloseste Visible Repair Ends Balm de la Londa Professional. Formula sa pe baza de proteine de matase si ulei de migdale hraneste intens si reface varfurile despicate. Il poti utiliza si cu rol preventiv. Se aplica atat pe parul umed, cat si pe parul uscat si evident nu se clateste.

Netezeste si hidrateaza cu Keratin Boost Essence de la System Professional. Sprayul contine un mix cu rol reparator ce include keratina, un sistem de constructie al structurii firului de par si trei uleiuri: ulei de migdale cunoscut pentru proprietatile sale de hidratare, ulei de jojoba recunoscut pentru virtutile cosmetice si ulei de argan faimos pentru calitatile nutritive.

Oil Reflections de la Wella Professionals iti ofera rezultate pe care le vezi si le simti la atingerea parului. Uleiul de macadamia, de avocado si vitamina E se combina intr-o formula fina si usoara. Acest melanj se traduce prin hidratare de durata, netezire vizibila si stralucire puternica.
Actiunea vitaminei E intensifica reflexiile culorii. Totodata, functioneaza ca o bariera in jurul firului de par impotriva radicalilor liberi. Iti ofera dublu beneficiu: parul este protejat impotriva deteriorarii, dar in acelasi timp capata un aspect moale, neted si hidratat. Datorita uleiurilor de avocado si de macadamia il vei simti foarte catifelat la atingere.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Pielea, transformată în neuroni?
Pielea, transformată în neuroni?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân