Frumuseţe peste noapte: 4 trucuri pe care trebuie să le încerci!

Dacă până acum credeai că frumuseţea costă mulţi bani şi foarte mult timp, înseamnă că nu ştii încă aceste trucuri care funcţionează, la propriu, peste noapte.
  • Publicat:
Frumuseţe peste noapte: 4 trucuri pe care trebuie să le încerci!

Când vine vorba de tratamente de înfrumuseţare, primul lucru pe care orice femeie şi-l doreşte este să fie simple de realizat. Apoi, ca femei, ne dorim trucuri care să funcţioneze, dar să nu ia mult timp. Vrem să vedem efecte imediate şi nu vrem să ne cheltuim jumătate din venitul lunar pe produse scumpe şi, cel mai probabil, ineficiente.

Dacă până acum credeai că frumuseţea costă mulţi bani şi foarte mult timp, înseamnă că nu ştii încă aceste trucuri care funcţionează, la propriu, peste noapte.

Şi nu, nu ai nevoie de operaţii estetice nici de creme-minune. Îţi trebuie doar câteva minute libere înainte de culcare şi câteva ingrediente naturale pe care, cel mai probabil, le ai deja în casă.

Tratament pentru mâini mai frumoase

Te-ai uitat vreodată la mâinile tale şi ai constatat că pielea lor este uscată, rigidă şi deloc atrăgătoare? Dacă răspunsul este da, a venit momentul să acţionezi! Un tratament uşor care remediază problema este următorul: udă-ţi mâinile şi masează-le cu un exfoliant (dacă nu ai deja unul poţi folosi zaţ de cafea), apoi scufundă-le într-un bol cu apă caldă în care adaugă câteva petale uscate de trandafir sau câteva flori de lavandă.

Ţine mâinile în apă timp de aproximativ 10 minute, apoi usucă-le şi masează-le cu crema ta favorită. Pentru unghii şi cuticule poţi folosi câteva picături de ulei de migdale. Pune-ţi apoi o pereche de mănuşi dintr-un material moale şi lasă „minunea” să se întâmple peste noapte! Te vei trezi cu mâini catifelate şi cu un aspect mai sănătos al unghiilor.

Scapă, în sfârşit, de ridurile din zona ochilor

Sunt una dintre persoanele care recomandă uleiul de cocos ca fiind tratamentul miracol pentru orice? Da! Face acesta cu adevărat minuni? Cu siguranţă! Dacă ai folosit vreodată uleiul de cocos pe post de demachiant, cu siguranţă ai observat că ridurile din zona ochilor s-au estompat în timp.

Totuşi, pentru că scopul este îndepărtarea completă a acestora, aplică ulei de cocos în zona ochilor în fiecare seară înainte de culcare. Masează până când simţi că uleiul a intrat în piele şi lasă-l să acţioneze peste noapte. Dimineaţa clăteşte-te cu apă rece.

Aloe vera pentru un ten fără imperfecţiuni

Extractul pur de aloe vera este o substanţă care poate să facă adevărate minuni în timp ce dormi! Este calmant, are calităţi vindecătoare, ajută la vindecarea arsurilor solare şi a tenului iritat şi poate să te scape până şi de acnee.

Aplică un strat subţire de aloe vera pe faţă (asigură-te că este un gel de aloe vera 100% pur, care să nu conţină ingrediente artificiale – îl găseşti la farmacie) şi lasă-l să acţioneze ca o mască peste noapte. Dimineaţa curăţă-ţi tenul cu un demachiant uşor şi clăteşte cu apă rece.

Un păr sănătos şi strălucitor cât ai zice… somn

Există numeroase tipuri de măşti şi balsamuri de păr, dar uleiul de jojoba este în topul listei, nu numai pentru că ajută la regenerarea părului, ci şi pentru că nu astupa porii, fiind ideal pentru persoanele care au pielea sensibilă, predispusă la acnee.

Dacă ai părul mediu sau lung, încălzeşte o jumătate de cană de ulei de jojoba (foloseşte o cantitate puţin mai mică dacă ai părul scurt) în cuptorul cu microunde şi apoi aplică-l pe întreaga suprafaţă a părului, începând cu vârfurile şi până la scalp, unde te vei opri pentru un scurt masaj. Acoperă-ţi apoi părul cu o mască de duş sau o folie de plastic şi lasă să acţioneze peste noapte. Dimineaţa spală-l cu şampon şi clăteşte-te bine. Vei vedea efectele imediat după uscare!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”