Fără cozi și fără „intervenții”! Nume grele ale medicinei din România și din lume sunt prezente pe platforma de telemedicină SOSmyDOCTOR pentru a oferi consultații video online pacienților români și europeni!

  • Publicat:
Fără cozi și fără „intervenții”! Nume grele ale medicinei din România și din lume sunt prezente pe platforma de telemedicină SOSmyDOCTOR pentru a oferi consultații video online pacienților români și europeni!

Profesori doctori, renumiți medici specialiști în mai multe domenii ale medicinei din România și din străinătate sunt acum la un click distanță de orice pacient.

Platforma de telemedicină sosmydoctor.com, reunește acum nume importante din toate domeniile medicinei, atât din România, cât și din străinătate care sunt la dispoziția pacienților pentru consultații.

Profesor doctor Canfeza Sezgin – Oncologul nr. 1 din Turcia, Dr. Tammam Youssef – medic specialist chirurgie cardiovasculara pediatrică, Dr. Oren Iancovici – medic specialist cardiologie, Profesor doctor Irinel Popescu – specializat în chirurgie hepatobiliopancreatică și transplant hepatic, chirurgie oncologică și chirurgie robotică, Dr. Silvia Popescu – medic specialist psihiatrie pediatrică, Dr. Victor Costache – conferențiar universitar, specialist în chirurgie cardiovasculară, profesor doctor Bogdan Geavlete – specialist în urologie, Dr. Alina Nicolau – medic pediatru neurologie, Dr. Tudor Toma – medic pneumolog de origine română ce profesează în Londra, dr. Radu Mirică – specializat în chirurgie generală și chirurgie metabolică, Dr. Georgeta-Florentina Ursu – medic cardiolog, dr. Radu Panțuru – chirurgie plastică, specialiști pediatri, gerontologi, stomatologi, nutriționiști, medici de familie, dermatologi sau psihologi pot fi accesați prin intermediul aplicației SOSMYDOCTOR!

Totul este la vedere. Fiecare specialist are afișat, în dreptul numelui și specializării, costul și durata unei consultații, iar programările de pe site sunt extrem de flexibile.

Aplicația oferă oricărui pacient, din orice parte a țării sau a lumii, posibilitatea de a accesa serviciile de sănătate de care au nevoie și consultații la medici renumiți. Practic, orice persoană care deține un smartphone poate intra în legătură video cu medicul de către care dorește să fie consultat.

Medicii se pot înscrie gratuit pe platformă, dacă doresc să ofere consultații online pacienților, anexând toate informațiile și documentele solicitate, precum și tarifele lor.

Aplicația SOSmyDOCTOR este disponibilă atât pentru telefoanele ANDROID cât și pentru cele IOS și se poate instala gratuit și foarte ușor din Google Play și din AppStore!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân