Exerciții care pot produce orgasmul chiar când ești la sală

Te-ai gândit vreodată că poți avea orgasm în timp ce faci sport? Potrivit femeilor care au experimentat acest fenomen, orgasmul a avut loc chiar în mijlocul antrenamentului.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Exerciții care pot produce orgasmul chiar când ești la sală
Foto: shutterstock

Nu mai este un secret faptul că sportul și activitatea fizică ajută la îmbunătățirea vieții sexuale. Dar te-ai gândit vreodată că poți avea orgasm în timp ce faci sport? Potrivit femeilor care au experimentat acest fenomen, orgasmul a avut loc chiar în mijlocul antrenamentului. De ce se întâmplă asta și cum este posibil să ajungi aici aflăm în continuare.

Ce este orgasmul din timpul antrenamentului?

Acest tip de orgasm apare chiar în timpul antrenamentelor, în special atunci când faci abdomene sau antrenezi zona abdominală. Multe dintre femeile care au ajuns la orgasm în timpul antrenamentului spun că este similar celui din timpul sexului, doar că se întâmplă când se așteaptă mai puțin. Mai mult, acestea menționează că pot apărea în timpul anumitor exerciții, motiv pentru care încearcă să le evite atunci când sunt la sală.

Bazat pe rezultatele unui studiu din 2021 realizat de Universitatea Indiana, cercetătorii au confirmat că activitatea fizică poate induce orgasmul la femei. Potrivit Debby Herbenick, unul dintre cercetători, „cele mai comune exerciții care induc orgasmul sunt cele pentru abdomen, antrenamentul cu sfori, spinning-ul și ridicările de greutăți”.

Autorii studiului menționează că aceste orgasme nu se produc la toate femeile.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: