Epilarea definitivă cu laser: o creştere cu 25% în rândul bărbaţilor din România

În ultimii ani foarte mulţi bărbaţi au arătat interes pentru tratamentele faciale, dar mai ales pentru epilarea definitivă.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Epilarea definitivă cu laser: o creştere cu 25% în rândul bărbaţilor din România
FOTO: profimediaimages.ro / Epilarea definitivă cu laser: o creştere cu 25% în rândul bărbaţilor din România

Trebuie să recunoaştem că în ultimii ani bărbaţii au devenit tot mai preocupaţi de aspectul fizic, ceea ce i-a făcut să apeleze la diferite proceduri şi tratamente faciale, antiaging, ori de eliminare a ţesutului adipos de pe abdomen sau chiar să opteze pentru eliminarea pilozităţii excesive de pe corp cu ajutorul epilării cu laser. Dacă în trecut lamele de bărbierit şi aparatele de tuns erau principalele alegeri sau pur şi simplu optau pentru aspectul natural, epilarea cu laser a câştigat teren în ultimii ani.

Specialiştii din industria de frumuseţe susţin că saloanele şi clinicile din România au fost vizitate în ultimul an de un număr cu 25% mai mare de bărbaţi interesaţi de epilarea definitivă.

“Tehnologia a avansat mult, iar în acelaşi timp, şi accesul la informaţie. Bărbaţii sunt mult mai deschişi către soluţii care să îi menţină tineri şi atrăgători. Fac mai mult sport, folosesc produse de îngrijire profesionale şi merg la clinici şi saloane de înfrumuseţare. Sunt conştienţi că un aspect fizic îngrijit le asigură un mai mare succes în viaţa socială. Au grijă de fizicul lor, fac sport şi expun rezultatele mai mult pe social media. Pilozitatea excesivă de pe corp este considerată neatractivă. Nu mai este un considerent al masculinităţii. De aceea apelează din ce în ce mai mult la epilarea definitivă cu laser, în special pentru a scăpa de părul de pe piept, umeri sau spate. Sunt zone greu accesibile, astfel că cel mai eficient pentru ei este să urmeze câteva şedinţe de epilare cu laser diodă Stardust Med şi să aibă apoi o piele curată, netedă, fără a mai fi nevoie de aparat de ras sau de tuns. În ultimul an am observat o creştere cu 25% a numărului de bărbaţi care trec pragul centrelor de frumuseţe interesanţi de epilarea definitivă cu laser. În plus, tehnologia a avansat mult în ultimii ani şi procedura nu mai este dureroasă”, declară Diana Baicu, consilier de business.

Epilarea definitivă cu laser: tot ce trebuie să ştii

Sistemul de epilare definitivă cu laser StardustMed este în prezent soluţia cea mai si eficientă şi cea mai practică pentru îndepărtarea în siguranţă a părului nedorit, oferind garanţia unei epilări sigure, totale şi de lungă durată în orice perioadă a anului. Datorită celor 3 lungimi de undă dioda, alexandrit si ndyag, este potrivit tuturor fototipurilor  de piele, chiar şi celor de culoare închisă ( fototip 5 şi 6) sau firelor de păr deschise la culoare. În plus, procedura poate fi efectuată şi pe parcursul verii, iar disconfortul este minim. Este foarte important să nu te expui la soare cu cinci zile înainte şi după epilarea definitivă cu laser STARDUST, în cazul pielii sensibile, şi cu trei zile înainte şi după procedură, în cazul pielii normale.

Pentru rezultate eficiente, este important să se respecte frecvenţa şi să se urmeze şedinţele la interval de 30-45 de zile, pentru firul de păr închis la culoare. Rezultatele bune ale epilării definitive cu laser StardustMed  sunt şi pentru părul blond şi alb, în procent de peste 50% dintre cazuri. În cazul acesta frecvenţa şedinţelor este de 14 zile , iar numărul de şedinţele necesar este de 10-12. Epilarea cu laser se poate aplica pe orice zonă a corpului: piept, braţe, picioare, spate, umeri, antebraţe, axilă, inghinal.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”