Destin tragic pentru un polițist! A decedat la propria petrecere de logodnă, după ce a căzut și și-a tăiat artera carotidă

A murit sub ochii viitoarei sale soții, în timpul petrecerii de logodnă.
  • Publicat:
Destin tragic pentru un polițist! A decedat la propria petrecere de logodnă, după ce a căzut și și-a tăiat artera carotidă

O petrecere de logodnă s-a transformat într-un film de groază, după ce un polițist britanic a decedat sub ochii celei care urma să-i devină soție. Bărbatul a suferit un accident banal, dar care i-a adus moartea! 

A murit la propria petrecere de logodnă

Un tânăr polițist din Marea Britanie, dar stabilit de ceva timp în Australia, a murit după ce a căzut în timpul unei petreceri de celebrare a logodnei cu cea care urma să-i devină soție. Liam Trimmer, în vârstă de 29 de ani, a suferit un accident în locuința lui și și-a secționat artera carotidă de la gât. Tot incidentul s-a petrecut în timpul petrecerii de logodnă!

Colegii și prietenii lui au încercat disperați să-l salveze, dar fără succes! Liam Trimmer a decedat înainte ca echipajul de urgență să ajungă la casa lui.

A căzut și și-a secționat artera carotidă de la gât

Bărbatul s-a stins din viață sub ochii îngroziți ai invitaților care nu au putut să-i oprească sângerarea. Arterele carotide, situate pe ambele părți ale gâtului, sunt vase importante care asigură alimentarea cu sânge a creierului. Căzătura i-a provocat lui Liam o sângerare masivă, iar medicii nu au mai putut să-l salveze.

Citește și: Povestea fabuloasă a femeii care a împlinit 114 ani. Fiica ei are și ea 94 de ani. „E uluitor!”

„Acesta este un moment foarte greu pentru poliția din Australia de Vest. Fiecare dintre noi a încercat să facă ceva ca să-l salveze, dar nu a fost posibil. A fost un moment sfâșietor. Mi-aș dori să fie doar un coșmar”, a declarat comisarul Col Blanch, scrie People. 

Sursa foto: Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân